1691975.jpg

Tämä on tekniikaltaan paljon yksinkertaisempi, miltä näyttää. Kurkatkaapas tätä isompaa lähikuvaa, jossa kaikki osaset on aseteltu vierekkäin, niin selitän paremmin miten tämä toimii.

Alimpana näkyvä viininpunainen on siis kaksi kirjekuorta, jotka on liimattu läpistänsä yhteen siten, että ne pystyvät taipumaan toistensa ympäri. Voitta kuvitella tämän laittamalla kaksi kirjekuorta seläkkäin ja pitämällä niiden läpistä kiinni. Ulkopintaan on kirjoitettu "ensimmäinen osio" ja "toinen osio", sisäpintaan taasen hieman osallistumisohjeita. Lähikuvassa toisesta kirjekuorista tursuaa ulos niin slamivihkonen, kuin tekemäni kortti. Nämä molemmat ovat osio ykkösessä, kakkososiossa on vain slamivihko kakkonen. Slamivihot ovat siis tavallaan kannettomia, a6-kokoisia ruutupaperivihkoja, joissa on ihan tavallisia kysymyksiä ihan tavallisesti aseteltuna. Vihkojen kannet rustasin täyteen tuollaisia tuherruksia, joita yleensä tuherran sinne tänne tylsyyksissäni :D
Varsinaisten vihkojen ja niitä sisällään kuljettavien kirjekuorten lisäksi tässä on lisäksi tuo kortti, joka on oikeastaan vain piirrustus, joka on liimattu käyttämättömän, vanhan joulukortin päälle. Kortissa on omistajan yhteystiedot ynnä muu hälähälä.