"Tiedät varmaan tunteen, kun joku kaverilistalaisistasi kirjoittaa elämästään, ja äkkiä pysähdyt ihmettelemään, missä vaiheessa hän on vaihtanut työpaikkaa tai alkanut tapailla tuotakin tyyppiä? Ilmeisesti jotain perustavanlaatuista informaatiota on jäänyt matkalle, mutta oikeastaan nolottaa kysyä tarkempia yksityiskohtia.

Kopioi tämä kysely blogiisi ja vaihda vastaukseni omiisi. Mitä monipuolisemman ja/tai tarkemman vastauksen pystyt antamaan, sitä paremmin saat minut (ja muut sisälukutaidottomat) takaisin kartalle!"


1. Nimi:
Mirka Maria Sinikka Lintula

2. Ikä:
23. Syntymäpäivä on ystävänpäivänä(14.2.) 1985.

3. Olinpaikkakunta:
Tampere

4. Ammatti:
Työtön ylioppilas. Ensi syksystä lähtien opiskelija Tampereen yliopiston suomen kielen laitoksella.

5. Kumppani:
Oula-Antti Lintula. 28-vuotias tekniikan ylioppilas, opiskelee rakennusteekkarina Tampereen teknillisessä yliopistossa. Harrastaa nettailua ja irkkaamista, autoilua(siis kotimaanmatkustelua autolla, eikä niinkään mitään pimpparallia torilla) sekä satunnaisesti larppaamista. Muita mielenkiinnonkohteita ovat esim. maantiet ja sillat, kotimaan maantieto, anime ja manga sekä politiikka.
    Tapasimme Oulan kanssa alun alkean entisen poikaystäväni kautta. Aloimme seurustella vuosia myöhemmin ja aviouduimme vuosi sitten. Olemme Oulan kanssa yleensä poliittisissa ja moraalisissa kysymyksissa samaa mieltä ja monet mielenkiinnonkohteemme kohtaavat. Nämä ovat kumppanuutemme hyviä puolia. Huonoja puoliakin toki löytyy, mutta vähemmän :)

6. Lapset:
Ei ole vielä ainakaan.

7. Sisarukset:
Isosisko Sari on 38-vuotias yksityisyrittäjä, joka omistaa pienen kukkakaupan. Sari on naimisissa ja heillä on 10-vuotias tytär ja 7-vuotias poika, Roosa ja Jerry. Jerrylle olen kummitäti. Isoveljeni, Karo, on Jerryn kummisetä. Karo on 33-vuotias rekkakuski, joka myös on naimisissa ja perheellinen. Karolla on kaksi poikaa: Iivari(1v) ja Oskari(2kk). Sitten on vielä pikkuveljeni Kirka, 22v. Hän valmistui medialanmoniosaajaksi n. vuosi sitten ja on ollut tekemässä mm. viime Idolsia ja Vares 2:sta. Famee :)

8. Lemmikit:
Ei ole, eikä varmaan tulekkaan :( Olen kovin allerginen kaikille eläimille ja vaikka haluaisinkin kovasti pienen kissan tai koiran, niin sellaiselle ei varmaan kotia täältä löydy :(

9. Mainitse tämän hetkiseen elämääsi vaikuttavat 3-5 merkittävintä asiaa:
Siippani. Oula elättää ja pitää minusta huolta tällä hetkellä. Monet kerrat olisin hajonnut ilman Oulaa. Oula antaa elämälleni sen kaltaista sisältöä, josta moni voi vain uneksia. (Toisaalta myös harmaita hiuksia, mutta eivätkös nekin kuulu elämään?)
Koulun aloittaminen. Kaksi tyhjää välivuotta ja yksi vuosi kansanopistossa. Elämä tulee todella muuttumaan säännöllisemmäksi ja vaativammaksi. Hieman jo pelottaa, että miten kovat verot se tulee vaatimaan minusta, mutta yritän parhaani.
Itsetunto. Se on aivan julmeton huono. Hyvällä itsetunnolla kaikki pelaisia taatusti helpommin eikä jokainen päivä olisi sotimista itsensä kanssa.
Raha. Rahaa on niukasti. Opiskelun myötä tietty helpottaa, sillä aion hakea opintolainaa.
Netti. Se millä pidän yhteyttä kavereihini enimmäkseen. Olen pelokas ja ujo enkä helposti lähde mihinkään kotoani. Netissä koen olevani jossain määrin turvassa, vaikken aivan avoin ole täälläkään. Koetan kuitenkin pitää edes vähän yhteyttä kaikkiin.

10. Miksi lähdit opiskelemaan?
En koe olevani vielä valmis työmaailmaan enkä ole vielä edes varma, mitä haluan tehdä työkseni. Opinnot vievät eteenpäin ja antavat ajateltavaa. Kokeilen ja päätän sitten mitä haluan.

11. Vanhemmat:
Turjo 63v ja Päivi 55v. Tuttavallisesti Tuke ja Päkä :D Iskä on eläkkeellä(entinen rekkakuski), joskin tekee pikkuveljeni kanssa pientä mainostenjako keikkaa. Äiskä oli pitkän aikaa sairaslomalla ja myi pari vuotta sitten pienyrityksensä isosiskolleni. Kumpikaan ei siis käy vakituiseen töissä nykyään. Aika kulunee harrastusten parissa ja hoitaessa pikku-Seriä, papilloniamme :)

12. Läheiset ystävät:
Läheisin ystävä on varmasti Oula ja sitä seuraa siskoni Sari. Näitä kahta ei oikeastaan voi kilpailuttaa, koska kumpikin on omalla tavallaan niin tärkeä ja niin erilainen toisesta. Sama pätee tietty kaikkiin kavereihini, joista jokainen jättäisi ison ammottavan aukon lähtiessään, jota kukaan muu ei voisi täydellisesti korvata. Sisarusteni kanssa olen muutenkin läheinen, läheisempi kuin muiden kavereitteni, vaikka he ovatkin kaikki minulle tärkeitä. Jokaisesta koulusta, jossa olen ollut on jäänyt ainakin yksi, josta edelleen välitän, vaikkei yhteydenpito olisikaan erinomaista. Esimerkiksi Tiina ala-asteelta, Jemina yläasteelta, Fiinu; Riikka; Marsu; Paula ja Outi lukiosta sekä Katri taidelinjalta. Lisäksi swapparipiireistä on tullut uusia kavereita, jotka vielä ovat melko vihreitä ystävälinjalla, mutta matkalla siihen. Hmm. Harmittavaa lähteä ajattelmaan, josko joku olisi toista läheisempi. Vaikka realistisesti se taitaa kuitenkin niin mennä.

13. Juotko/tupakoitko?
Juon toisinaan. Yleensä silloin kun on juhlan aihetta tai muuten vaan biletyttää. Osaan kyllä pitää hauskaa ilman viinaakin :) Tupakoinut en ole moneen vuoteen, vaikka sitäkin tein pitkän aikaa vakituisesti.

14. Lävistykset/tatuoinnit:
Lävistyksiä korvien lisäksi keskellä alahuulta, vasemmassa kulmassa ja oikeassa korvassa tragus. Tatuointeja on yksi, oikeaan lapaan itse suunniteltu harpyija.