Olen tässä pitänyt hiljaiseloa niin nettailun kuin swappailunkin suhteen. Aluksi oli pelkkää kevätväsymystä, sitten alkoikin pääsykokeisiin lukeminen ja niiden tuoma stressi. Pidin itseni väkisin irti swapeista ja peleistä, jotta saisin oikeasti aikaan jotain. Nyt kun pääsykokeet ovat jo takana päin, voi hyvillä mielin decostaa :)

1648656.jpg

Tämä syntyi a5-kokoiseen tuhmia ihmisiä -decoon. Ensimmäinen huomionarvoinen seikka on pikku katoamistemppu; nimittäin tuonne taustalle on vaaleanpunaisen paperin päälle kirjoitettu hajanaisesti lyhyitä tekstejä(esim. sähköpostiosoite) suunnilleen saman värisellä neonpinkillä mitä nuo bootsit ovat. Skannerin läpi mentäessä ne kuitenkin ottivat ja hävisivät O_o* No joo, joka tapauksessa tarkoitus oli vain sanoa, että tuo tausta ei oikeasti ole ihan noin tyhjä.
Materiaaleiltaan tämä on hyvin simppeli decoilu. Piirros on väritetty Copiceilla, taustalla on vaalean lilaa kartonkia ja vaaleanpunaista kopiopaperia, reunoilla olevat tähdet on leikattu pinkistä liskonnahkakontaktimuovista tähtikuvioleikkurilla, nikki on yhdistelmä tusseja, maalikynää sekä kirjaintarroja ja violetit pisteet ovat Starry night -kimalleliimaa.