N. a6-kokoiseen lyricsiin:

1366860.jpg

Tämä tuli jännittävän nopeasti valmiiksi. Kappaleena on siis Reino Helismaan "Olkoon näin"(Alkuperäisen sävyllyksen tehnyt Antonin Dvorak[Slaavilainen tanssi n:o 2, op 72]), jonka itse tunnen paremmin Viikatteen esittämänä. Reino Helismaan melankolinen sanoitus taasen kuuluu näin:

Kun mielessäni kuljen muiston hämärään, niin toiveistani parhaat rauenneiksi nään. Sain nuoruudelta siivet kerran minäkin, ja pilvilinnan, jonne lentäisin. Pois siivistäni aika puhtauden vei, ja pilvilinna koskaan valmistunut ei. Ei nuoruus yötä tunne, päivä aina on. Mut vuodet jättää taakseen auringon.
Niin paljon toivotaan, niin paljon haaveillaan. Jää liekistämme kerran tuhkaa vaan. Ei pilvilinnaa koskaan luoda kestävää. Ken tämän tietää, kaiken ymmärtää. Nyt mielessäni kuljen muiston hämärään ja toiveistani parhaat rauenneiksi nään. Mä ymmärtäen katson nyt jo taaksepäin ja itselleni lausun: "Olkoon näin".

Itse kuvasta sen verran, että skannaus söi jonkinverran siinä, että tästä ei erota hopeageelarilla tehtyjä tekstejä lainkaan. Eipä niillä muuta lue kuin nikki ja laulun tiedot, mutta se antaa kuitenkin tähän eräänlaista elävyyttä.
Tekniseltä toteutukseltaanhan tämä on todella yksinkertainen: harmaa kartonki, piirros, akryylimaalia(vaaleansiniset sävytykset), valkoista, mustaa ja hopeista kynää.