Bad dream-decoon. Kooltaan n. a5:

1354334.jpg

Tällainen jännyys tällä kertaa. Aloitin jälleen piirrustuksesta, jossa muuten käytän ekaa kertaa Copic Multiliner Sp:tä. Pientä totuttelua vaatii, sillä olen aikaisemmin käyttänyt 0.1 paksuista tussia mustaamiseen ja nyt valitsin paksuudeksi 0.25. Piirros on myös väritetty Copiceilla, markereilla.
Taustalla on sininen kartonki, johon olen aluksi liimannut tuollaisen Tiimarin valmiin skräppipaperin. Se on siis myös vaaleansinen, mutta hiukan eri sävyinen ja siinä on hopeista pistekuviointia(kyllä, ne pisteet ovat livenä hopeisia :D). Tämän paperin päälle on vielä tehty ja liimattu tähtikuvioleikkurilla tähtikuvioita tuosta samasta kartongista, josta olen tehnyt pohjan. Hankalaa eikö? Niin sen kuuluukin olla :D
Kun nämä palaset oli liimailtu, niin roiskin koko paperin täyteen valkoista peiteväriä(tämänkin huomaa paremmin livena). Yltä päältä täyteen pientä roisketta ja lisäksi muutama isompi roiske. Sitten liimasin kuvan ja hinkkasin sormin tuon punaisen reunuksen akryylimaalilla. Sen lisäksi tässä on vain musta tussia ja tarrakirjaimia. Mustalla tussilla on kehykseksi kirjoitettu teksti: "Menetys. Emme halua menettää sitä, mitä meillä on. Sitä, mikä tekee meidät iloiseksi. Taistelemme viimeiseen saakka säilyttääksemme sen. Jos menetämme sen, suljemme silmämme ja sanomme: "Ole unta.""