Osallistuin kuoren muotoon rakennettuun Freaks-decoon, eli tässä decoilun molemmat puolet:

1210122.jpg

1210124.jpg

Muodoltaan tämä on siis neliö, josta puuttuu yksi kulma. Decon kannessa annettiin lupa nyhertää omat osallistumissivut juuri sen muotoisiksi, kuin haluaa, mutta en halunnut antaa mielikuvitukselleni niin paljoa tilaa, joten käytin alkuperäistä mallia. Ja tästähän tuli varsin jännä :)
Liimasin molemmin puolin tuollaista luonnon valkoista, ei aivan sileätä kartonkia, joten lopputulos on paksuhko teos, jota on oikeastaan mukava käännellä käsissä. Uskokaa pois; tämän ottaminen omaan käteen ja pyöritteleminen juuri niin kuin haluaa on iso osa tämän decoilun omaa juttua. Harmi, että sitä ei voi tuntea monitorin läpi :P

Sitten tekniseen toteutukseen: Liimattuani kartongit skannasin tuollaisen pikapiirrustukseni ja tulostin sen pinkkinä kuultopaperille. Toisen puolen käytin decoilun etupuolelle ja toisen takapuolelle. Viivat on copiccia ja tekstit tavallista mustaa kynää ja neonpinkkiä geelikynää. Geelikynän shokkiteho hiukan hävisi skannatessa ja vaikka koetin saada sitä kuvankäsittelyohjelmalla takaisin, en siinä onnistunut. Pläh.
Kukkaset ovat sellaisia käsintehtyjä, joita sai yhteen aikaan ainakin Sinooperista. Lehdet olivat alunperin vihreät, mutta ne muuttuivat punertaviksi, kun halusin niin :D (Copicit ja geelikynä auttoivat siinä jälleen). Skannauksessa toinen lehti(tummempi) näyttää edelleen jonkin verran vihreältä, mutta livenä se on ihan kiltisti tuhruisen pinkki :)