1028198.jpg

a5-kokoiseen pieniä otuksia-decoon. Halusin tehdä tähän decoon jotakin suloista ja koska olen piirrellyt pariinkin otteeseen viime aikoina kissamaisia otuksia, niin päädyin tällä kertaa koiramaiseen otukseen. Ihan perinteistä koiraa en kyllä tälläkään kertaa saanut aikaan :) Nuo siivet ovat muuten livenä jonkin verran lähempänä okraa ja täten kirkkaammat.
Minua vähän harmittaa, kun tämä näyttää skannauksessa aika sekavalta... Irl nämä värit menevät paremmin yhteen ja koko hössäkästä tulee toimiva kokonaisuus, eikä tällainen hurrikaani,miltä se näyttää koneella. Asiaan toki vaikuttaa myös se, että noiden nappien kolmiulotteisuus pääsee oikeuksiinsa...

1028197.jpg

A5-kokoiseen Creativedecorativeen. Mulla on joku perversio luonnottomiin hiuksiin ja yksi niiden ilmentymä on paksut ja pitkät palmikot. Piirroksen idea lähti siitä ja lisäsin otukseen hieman lisää fantasiaelementtejä päästäkseni selittelemästä tuota tuhotonta tukkaa sen enempää XD Piirros ei sinänsä ole omasta mielestäni kovin onnistunut, mutta taustasta tuli kiva ja yhdessä ne sointuu ihan kivaksi kokonaisuudeksi. Näin omasta mielestäni siis :)
Skannauksessa jotkin asiat saattavat vaikuttaa vaikeilta hahmottaa joten selvennykseksi: Taustalla on kartongin, peiteväriroiskeiden, kynien ja tarrakirjainten lisäksi käytetty tumman punaista pehmopaperia ja verkkomaista, kirkkaan punaista nauhaa. Nuo tummat paperit ovat taustalla näkyvät puöreät pisteet, joita olen korostanut mustan kynän kanssa(irl ne ovat siis koholla) ja kirkkaan punaista nauhaa on pienissä erissä decoilun yläreunassa. Irl nämäkin pääsevät oikeuksiinsa kimalluksineen ja hiplailu mahdollisuuksineen :)