1066576.jpg

a5-kokoiseen Chaotic beauty-decoon. Melko kivuton, mutta pitkäkestoinen projekti tämä. Piirrosta kun aloin tähän ensimmäiseksi tehdä, niin en ollut ollenkaan varma, että mitä lähtisin tekemään. Kaoottisuudesta tulee mulla mieleen ainakin huutaminen ja asioiden särkeminen, mutta päädyin sitten tähän hiljaiseen ikävään - Siihen tunnelmaan, jossa huutaminen ja riehuminen ei enää auta, vaan on pelkkä tyhjyys. Se ehkä kuvaa pahinta kaaosta itselläni. Tytteliä lähdin piirtämään siten, että se nojaa johonkin ja kuvan ollessa valmis päätin lisätä siihen tuon mustan tyynyn. Näytti niin hullulta nojata tyhjyyteen :)
Tausta oli melkoista kokeilua... Tuolle kartongille en juuri muuta lisännytkään kuin musteroiskeet, mutta siellä on piilossa myös reikäkuitupaperia ja kuultopaperia. Kuultopaperia ovat siis nuo kirjaimet ja reikäkuitupaperista on tehty piirroksen ympärille jonkinlaiset kehykset :)
Kaoottisuutta lisäämässä on vielä muutama engelsmannin avunhuuto, jotka on raaputettu neulalla tuohon kartonkiin. Pääsee paremmin oikeuksiinsa livenä, mutta mikäpä ei niin tekisi?