1010314.jpg

A5-kokoiseen kaunista decoilua-decoon. Tämä decoilu on valmistunut kokonaan edellisen epävirallisen taukoni aikana(Edellisessä, Sarjisdecoilussa, piirros oli tehty valmiiksi jo ennestään.) Oli mukava päästä taas väkertämään jotain näin yksityiskohtaista :D Piirroksesta tuli jotenkin luonnottoman tönkkö, joten päätin käyttää sitä hyväkseni ja tehdä tästä tällaisen zombimaisen tyttösen. Koetin koko värjäysprosessin ajan tolkuttaa itselleni, että vaikka se keräilisikin pieniä keijukaisia, niin ei sen tarvitse rutistaa niitä hengiltä... Mutta mihinkäs tiikeri juovistaan pääsisi ja niinpä pikku keijuleille kävi ohraisesti(taas...) Rauha heille.

1010315.jpg

Tämä taas on omatekeleeni ja ensimmäinen tekemäni pyöreä deco :) Tätä aloittaessa koin ensimmäiseksi ongelmaksi sen, miten saisin osallistumissivuista täysin pyöreät. Olen joissakin decoiluissa, ainakin Myrntailla näin äkkiä muistellen, nähnyt käytettävän sellaista ylimääräistä lirpaketta jossakin kohtaa decon reunaa, josta decon sivut voi kiinnittää toisiinsa siten, ettei osallistumissivujen pyöreä muoto kärsi. Tässä kumminkin asia on ratkaistu tekemällä koko hökötyksestä kuori :D Pyöreä kuori! Ai, että sitä oli mukava rakentaa! XD Noh... Ihan toimiva siitä loppujen lopuksi tuli ja osallistumissivut ovat oikeasti pyöreitä vaikka tästä itse kuoresta tulikin paikoittain vimpula :)
Tämä on aiheeltaan Muumideco ja kuoressa tallustaa siis vanha kelmi, Haisuli. Halusin pistää jälleen hieman omaa näkemystäni kehiin säilyttäen kumminkin alkuperäismallin mahdollisimman hyvin. Ja aika hirmuinenhan siitä tuli :D Kyllä mä ainakin säikkyisin tätä enemmän kuin animen Haisulia. Tai alkuperäisen sarjakuvan sen puoleen... Niissä molemmissa Haisuli on enemmänkin söpö, vaikka sen suomen kielinen ääni onkin kauhea O_o Ei millään pahalla itse ääninäyttelijää kohtaan kuitenkaan 3)