Ajattelin nyt pitkästä aikaa kirjoitella tännekin, ettei ihan kokonansa unohdu.
Tässä on vietetty(meinasin kirjoittaa vietelty, mutta sitten tulinkin toisiin aatoksiin :D) melkoista hiljaiseloa ja elämä on matanut omaa tahtiaan tuomatta sen suurempia yllätyksiä elämäämme.
Päivät on kuluneet enimmäkseen the sims 2:sta pelaten ja telkkaria tuijottaen. Tänään heräsin kympiltä, vaikka olenkin yrittänyt siirtää unirytmiä. Uskon kuitenkin, että pikkuhiljaa hiipien saan sen sellaiseksi kuin tarvitsen.
Swappeihin en ole koskenut pitkään aikaan. Valerian postikin on ollut valmiina jo ties kuinka pitkään, mutta en ole saanut aikaiseksi toimitettua sitä perille.
En tiedä mistä tämä swappailemattomuus johtaa. Pelkään pahoin, että saamattomuus johtuu eräästä sivuprojektista jonka otin jonkin aikaa sitten. Se projekti on astetta vakavamielisempi kuin swappailu, ja olen tullut jonkinlaiseen kinttupolkuasteeseen sen kanssa. Tarkoitan kinttupolulla vaikea kulkuista tietä. En voisi sanoa, että matkanteko on tyssännyt kokonaan, joten sanon sitten näin.

    Muutakin askarteltavaa riitäisi, kun kiitoskortitkin on vielä tekemättä. Jos vaikka niiden kautta saisikin decoilu innostuksen nousemaan. No, sen näkee sitten.