Swappien parissa on tullut pidettyä tahattomasti lomaa. Aavistelin kyllä jo keväällä kun alettiin häitä vähän paremmin hankkia, että näin voisi käydä, mutta toisaalta hyväkin. Voi ihan uudella puhdilla ruveta decoilemaan.

810720.jpg

Tämä on vanhin näistä uusistani; tein sen jo ennen häitä. Deco oli a6-kokoinen ja teemaltaan Autumn. Keijukainen syksynlehtien kanssa tuntui aika hauskalta idealta ja vasta jälkeen päin muistin sellaisen tyypin, kuin Amy Brown, olemassa olon. En nyt ala vertaamaan itseäni Browniin, enkä toivo, että kukaan muukaan tekisi niin. En myöskään väitä, että kaikkien ideoitten tulisi olla täysin uniikkeja; ainakin omasta mielestäni tämä oma pikku siivekkääni on oikein sievä ja toimiva :)
Tausta on erinäinen sekasotku, jonka pohjana on ruskea kartonki. Taustalle on liimattu punertavan ruskeaa kreppipaperia ja tiimarin kultaista, punakiemurakuvioista paperia. Reunat tummensin vielä vesi- tai peitevärillä. En muista enää kummalla. Nikki on tarrakirjaimilla, tekstit tavan tussilla ja lisäksi täytettä luomassa muutama "kupla" kultaisella geelikynällä.

810722.jpg

Omatekele deconen aiheelle "kaunista fantasiaa". Kooltaan a5. Pohja tummahkon sinistä kartonkia, johon valkoisella maalitussilla ja vesiväreillä nuo valkoiset kuviot. Piirros on jälleen Copic markereiden ansiota ja repaleiset siivet on väritetty hentoisesti mustalla vesivärillä. Siniset kiekurat ovat kimalleliimaa ja niiden lisäksi tässä ei ole käytettykkään kuin tavallisia tarrakirjaimia ja perustussia tuon LOTR-lorun pätkän kirjoittamiseen.
Koko vihkonen on ommeltu valkoisella langalla tuolta sivusta ja lankoihin lopuksi kiersin tuota hopeista muovinarua, johon pujotin sinisiä muovihelmiä ja päihin nuo siniset muovitähdet.

810724.jpg

Hyvin piskuiseen decoon; a7 taisi olla kooltaan ja teemaltaan "Visions in darkened rooms". Vihko ei oikeasti ollut noin vimpula, mutta raukkaparka on hajoamassa liitoksistaan, joten skannerissa oli vihkonen pakko laittaa noin vinoon. Tämä on hyvin yksinkertainen osallistuminen: Piirros+itse värjäämääni paperia+tarlataania+tussia. Ihan kiva siitä silti tuli.
Visions in darkened rooms oli muuten yllättävän haastava aihe, kun en oikein osannut päättää, että saako pimeys minut sekopäiseksi vai pelokkaaksi. Päätin sitten, että pimeys on oikeastaan ystävä, joka tekee rauhalliseksi. Vaikka aika ajoin myös sekopäiseksi ja pelokkaaksi, mutta ei kerrota sitä decon omistajalle ;)

810721.jpg

Ensimmäinen deco, jonka sain kokonaan valmiiksi vasta häitten jälkeen. Kaikki edelliset ovat olleet ainakin osittain valmiita ennen häitä. Tämä deco oli teematon ja kooltaan a6.

Pidän tästä itse kovasti, värit ovat juuri sellaiset, jotka sopivat minulle ja jotenkin muutenkin kaikkea tuli niin sopivasti. Skannauksena tämä saattaa näyttää hieman hämärältä, sillä nuo tähdet ovat ihan kunnolla koholla.
Materiaaleina tässä on siis sinistä kartonkia, jotka olen roiskinut peitevärillä(ihan muutama tippa vaalean violettia näkyvissä), valkoista reikäkuitupaperia, tarrakirjaimia, kohotähtiä, hopeageelaria ja tussia. Vasen yläkulma on edellisen osallistujan, jos joku ei sitä hoksinut :)