On ollut astetta pitempi väli, kun olen uppinut yhtäkään kuvaa, joten nyt tulee kerralla viisi. Ensimmäinen näistä tuli teemattomaan suippoon decoon:

590878.jpg

Otus on perinteikkääseen malliin väritetty Copic markereilla. Lieneekö jotakin alitajuista ahdistusta tuossa ilmeessä ja asennossa näkyvissä? :)
Taustan tein vaaleanruskeasta kartongista, johon piirtelin erinäisiä rinkuloita ja renkuloita Copiceilla, mustalla tussilla ja valkoisella maalikynällä. Vasemmassa reunassa tykkäyslistaa ja glitterinä helmiäis-läpinäkyviä paljetteja ommeltuna, kun liimaus ei pitänyt :P

590883.jpg

a6-kokoiseen peek through-decoon. Epähuomioissani kirjoitin tuohon Tampereelta, vaikka sopivampi olisi liennyt Finland. Deco muistaakseni oli kuitenkin tehty kansainväliseen muotoon, vaikka olikin kiertänyt pelkästään Suomessa. Noh, turha sitä enää on parkua :/
Decon idea oli siis, että jokaisen sivun keskellä oli reikä(pisaran muotoinen). Jos edellinen osallistuja oli koristellut siten, että reikä peittyi jollakin tavalla, niin seuraava pystyi käyttämään tuota asiaa hyväkseen. Jos edellinen ei peittänyt reikää millään tavalla, seuraava osallistuja saattoi käyttää sitä hyväkseen. Ymmärrätte mitä tarkoitan. Minua edeltävä oli käyttänyt punaista kalvoväriä peittämään pisaraa, joten decoilin tummanpunaisen kalvon ympärille.
Piirros on jälleen Copic markereilla väritetty. Tausta on mustaa kartonkia, jota koristin neonoranssilla geelikynällä(ei valitettavasti vastaa ihan todellisuutta sen väri.) Violetit ruudut on leikattu Tiimarin lahjakassista ja kirjaimet ovat tarrakirjaimia.

590882.jpg

a6-kokoiseen kissadecoon. Kissalla on oikeasti vaaleanpunainen nenä, mutta skannauksessa se jäi kovin haaleaksi :)
Tausta on kirkasta vaaleanvihreää kartonkia, johon olen piirtänyt katkoviivaa tumman vihreällä Stabilolla ja leikannut "aaltoja" sinisestä liskonnahkakontaktimuovista. Myös käpälän jäljet ovat vihreää Stabiloa. Samaisella kynällä kirjoitin nikkinikin erilliselle paperille, josta sen leikkasin ja liimasin tähän. Osoitetiedot ja "Kiss - Kiss!"-teksti ovat tavallisella mustalla tussilla. Lisäksi tässä on joitain pyöreitä, vihreitä paljetteja, jotka ovat kaikki kiiltäviä, vaikka osa niistä näyttääkin mustalta :)

590886.jpg

Omatekele: Sarjakuvadeco, joka on vähän alle a6-kokoinen. Kannessa mestarietsivä Kogoro Mori Gosho Aoyaman sarjakuvasta Salapoliisi Conan. Mori on väritetty Copiceilla. Taustalla on vaaleanruskeaa kartonkia sekä skannattu ja printattu sivu Salapoliisi Conan-albumista. Mustalla tussilla katkoviivaa ja tekstiä ja sydämet kuparin värisellä geelikynällä(Kogoro no kokoro, hah, hah!) Teema yms. ovat selkäpuolella.

590879.jpg

Tämä onneton deco oli niin kuprulla, ettei tästä olisi saanut kunnollista, suoraa kuvaa ilman väkivaltaa. Tyydyin tämmöiseen sumentuneeseen kuvaan sitten :) Teematon deco, kooltaan alle a6. Oula sanoi, että minun upea viikinkisamuraini on grillimestari, koska sillä on haarukat -_- Törkimys! "Grillimestari" on väritetty Copiceilla, joilla on myös tehty taustaan reunus. Tausta itse on keltainen kartonki, johon piirsin palleroita pastelliliidulla. Nikkini on jälleen tarrakirjaimilla, jotka reunustin mustalla tussilla. Perhostarra oli alunperin kultainen, mutta mustasin sen permanenttussilla. Mustat pisteet ovat kimalleliimaa.