Vaikka kiirettä on pitänyt ja ollaan vietetty aikaa porukoiden luona melkein enemmän kuin kotona on swappirintamallakin sentään vähän edistytty. Muutama pikkuruinen deco tulisi tässä:

622149.jpg

n. a7-kokoiseen mustavalkodecoon. Kaikki muu kuin tarrakirjaimet on tehty mustalla tussilla valkoisella paperille/kartongille. Taustalle käytin tavallista 0.5- ja 0.1-kuitukärkitussia ja reunoihin Copic Markeria. Kallo on piirretty erilliselle paperille(markerilla) ja leikattu siitä irti.

622146.jpg

Vielä edellistä pienempään teemattomaan decoon. Keskiaukeaman kohdalta jäi hiukan koholle ja reunat olivat epämääräisen muotoiset, joten skannauksesta tuli hieman kökkö. Pahoittelen asiaa <:)
Emo-otus on piirretty erilliselle paperille ja väritetty Copic markereilla. Taustan aloitin vinkeän pinkillä kartongilla, johon mustalla tussilla neliön. Myös otuksen pään vieressä näkyy osittainen neliö, mutta skanneri teki siitä jostain syystä vaaleanpunaisen: todellisuudessa tuo neliö on kirkkaan neonpinkki ja vasemmassa reunassa olevat pallurat ovat heleän vaaleanpunaisia. Piirretyt pisteet ja kuplat on tehty hilegeelikynällä eli livenä ne hieman kimaltelevat.

622148.jpg

Omatekelettä sitten taas vaihteeksi. Kooltaan tämä on vajaat a6. Taustalla on ruskeaa kartonkia, sinistä mulperipaperia, neonsinistä geelikynää(reunat), valkoista metallihohtokohoväriä ja tarrakirjaimia. Fisu on väritetty Copiceilla. Sidonta on tehty ohuella sinisellä paperinarulla, joka ulottuu mielestäni millin pari liian alas, mutta sitä on myöhäistä parkua siinä vaiheessa, kun on jo pistellyt decoon reiät. Mutta muuten tuli tästäkin ihan mukiin menevä :)