Pelkkiä ennakkotehtäviä en toki ole väkerrellyt. Eilisiltana skannasin viisi tekelettä, joista ensimmäinen on a6-kokoiseen satukirjadecoon:

514947.jpg

Tämä oli varsin yksinkertainen decoilu. Pikku-Punahilkka on väritetty Copicein ja taustalla on viininpunaista kartonkia ja vaaleanpunaista kopiopaperia. Vasemmassa reunassa olevat kirkkaan punaiset pallot eivät todellisuudessa ole ihan noin kirkkaat, vaan melko hillityt.

514946.jpg

Tämä seuraava oli jo muotonsa puolesta melkoinen haaste. Pyöreään glam-decoon, jossa oli keskellä pyöreä reikä ^^
Hra Corpsella on selkeästi alkoholihuuruisen illan jälkeinen aamu tässä kuvassa.. Ja oli muuten varsin mielenkiintoinen operaatio liimata hra. Corpse tuohon taustan pinkkiin liskonnahkakontaktimuoviin! Hah! Mutta kyllä se puolella pulloa Erikeepperiä pysyy :D Nuo kimalleliima viivat kyllä hilseilevät hiljalleen irti... Toivottavasti edes osa niistä säilyy kotiuttamiseen saakka... Edellä mainittujen materiaalien lisäksi tässä ei sitten olekkaan kuin mustaa akryylimaalia, että melko yksinkertainen toteutus tässäkin.

514945.jpg

Farkkudecoon. Pieneen sellaiseen. Kuvittelin etten saisi tähän mitään aikaan, mutta sain sitten kumminkin. Pikku-punkkari on Copicein väritetty, tausta on luonnonvalkoista kartonkia, Copiccia ja vesiväriroiskeita. Vihreät kukkaset ovat kohoväriä.

514949.jpg

A6-tv-deco ja Filippos-2000:n hyökkäys :D Tätä piirtäessä mulla oli kyllä mielessä meidän vanha Saloran telkkari, mutta se sai silti nimensä Philpsin mukaan. Taustan vaaleanpunaiselle kartongille tulostin hieman espanjankielistä televiso-ohjelmaa ja loput väkerrykset tein tarrakirjaimilla, tussilla ja hilebile-geelarilla :D (Livenä tuo nikkini siis glitteröi oikein makeesti)

514944.jpg

Sitten on vuorossa näistä uusista viimeisin. Pikkuiseen pyöreäreunaiseen decoon tällainen vihreä keiju. Menee aika lailla samaan sarjaan tuo farkku-punkkarin kanssa... Taustalla ei myöskään mitään sen vaativampaa kuin vaaleaa kartonkia, vesiväriroiskeita ja Copiccia. Mustat pisteet ovat hileliimaa.