501015.jpg

Tämä on osallistuminen n. a6-kokoiseen, mutta erittäin vimpulaan decoon. Lähinnä osallistumissivut ovat vimpulat siis. Todellisuudessa tässä on vasemmassa reunassa ehkä sentti lisää decoiltua aluetta, mutta kiinnityksen vuoksi, tämä mahtui skanneriin vain näin.

Teemana oli aseet ja valitsin itselleni jalkajousen. En tietenkään ole koskaan nähnyt sellaista lähietäisyydeltä, mutta kuvissa näyttävät ne aina niin makeilta, että pakkohan niitä on kunnioittaa? Synkmetsien haltioillahan ei näitä tainnut nähdä, mutta otin silti Legolasin kuosista mallia tuohon pitelijäukkoon.

Tausta on vihreää kartonkia, jota olen sävyttänyt peitevärillä. Ruskeat neliöt myös kartonkia, erinäiset viivat ja kirjoitukset maalitusseilla ja kuitukärkitusseilla. Ja siinähän se kaikessa kokonaisuudessaan. Osoitteeni tuossa oli valkoisella geelarilla, mutta otin vapauden sensuroida sen :)

501017.jpg

Teemattomaan synkkisdecoon. Pitkulaiseen, korkeudeltaan ehkä a5-kokoiseen. Tämä oli varsin helppo tehtävä. Ehkä sen huomaakin? Yksinkertaiset aineet käytössä jälleen. Hahmon kasvoissa oli hiukan hakemista, eivätkä ne vieläkään ole ihan sellaiset, kuin haluaisin, mutta tarpeeksi.
Taustalla on sinistä kuvioitua paperia. Piirroksen ja paperin lisäksi tässä on mustaa tussia ja maalitussia. Ei muuta. Simppeliä :)