En ole vähään aikaan kirjoitellut kuulumisiani, vaikka olisinkin voinut haukkua koko Valio-konsernin lyttyyn uusien jäätelötötteröittensä takia. Ei vain ole huvittanut. Päivät ovat mataneet tehdessä jotakin muuta; jotain, johon ei ole liittynyt tietokone. Olen lueskellut ja kirjoitellut - en oikeastaan piirrellyt hirveästi - ja katsellut telkkaria miltei syntisen paljon. Poikkeuksena sitten yksi värityshomma jonka sain viimein alulle tietokoneella. Noh. Joka tapauksessa nyt näihin uusimpiin decoiluihini: Tämä ensimmäinen on pikkuruiseen avaimia-decoon, josta sai käyttää kokonaisen aukeaman decoiluun. Ja minähän sitten tein niin.

550383.jpg

Harvinaisen yksinkertaista osallistumista jälleen: Yksinkertainen piirros(Copiceilla väritetty) ja taustalla ruskeaa kartonkia ja mustaa ja valkoista akryylimaalia. Tekstit tussilla ja maalikynällä.
Seuraava onkin osallistuminen decoillen osallistuttavaan slamiin.

550384.jpg

Taustalla vihreää kartonkia ja silkkipaperia. Piirros Copiceilla ja lisäksi tarrakirjaimia, kultaista lankaa, neliöitä ruskeasta kartongista ja tekstit(osa peitettynä) valkoisella geelikynällä.