Nyt kun on ollut taas ennakkotehtävät rustattavana niin olen vähentänyt omatekeleiden tekoa. Siksipä tässä onkin pelkkiä osallistumisia tällä kertaa.

482530.jpg

Pikkuruiseen Fall goddesses-decoon. Tätä on varmaan vähän vaikea hahmottaa, sillä nuo sulat menevät tuosta omasta sivustani yli ja taustalle jää siitä syystä näkyville osallistumispapereita ja muuta taustaa. Oikeasti minun decoiluni rajoittuu siis tuohon vihreään alueeseen. Lisäksi tuo vasemmassa reunassa oleva ruskea "karvanauha", ei kuulu decoiluuni vaan se oli osa decon sidontaa - sitä vain oli äärettömän vaikea saada pysymään skannauksen ajan poissa tieltä :) Decossa pyydettiin tekemään jotain joka pistäisi yli sivun reunoilta ja allekirjoittamaan teoksensa decoilemansa sivun selkäpuolelle. Siksi tässä ei näy nikkiäni tai osoitetietojani laisinkaan.
    Tämä pikkuinen fall goddess, jolle annoin nimen syyssulka, oli oikein mukavaa piirrettävää. Pienet kuvat ovat jostain syystä mukavia piirtää. Ehkä ne valmistuvat niin nopeasti, että tunnen itseni kerrankin tehokkaaksi? Tämä on perinteiseen tapaan väritetty Copic markereilla, mutta nuo siniset raidat ovat oikeasti paljon tummempia. En pystynyt säätämään niitä kuvankäsittelyohjelmalla tummemmiksi, ilman että ne olisivat hypänneet luonnottoman paljon silmille, niin jätin ne sitten tuollaisiksi. Taustan olen väkertänyt vihreästä kartongista ja ruskeasta kreppipaperista. Taustan rajaus on tehty valkoisella maalitussilla ja ruskealla tussilla. Täytetekstit lukeutuvat seuraavasti: "Autumn bliss eternal".

482529.jpg

Vajaa a6-kokoinen teematon deco ja Amiolian karamellisoppa. Talvipukeinen teinitytskä on jälleen Copicein värjätty. Samaisia taikatusseja käytin myös taustaan. Tausta siis alunperin on luonnonvalkoinen kartonki, jota olen koristanut erinäisin tussein ja kynin. Nikkini on tarrakirjaimilla.

482531.jpg

Tupakoivia henkilöitä a6-kokoiseen decoon. Mr. Rogers on selkeästi Casinon kortinjakaja ruokatunnilla. Eikö vaan? Hänet on väritetty Copicein, eli ei mitään uutta siinä, kuten ei taustassakaan, joka on luonnonvalkoista kartonkia, ruskean punertavaa kreppipaperia ja vesiväriroiskeita(plus erinäisiä tusseja).

482528.jpg

Tämä on teemattomaan decoon, joka oli kooltaan a6:n ja a5:n väliltä. Luonnossa tässä tulee näkyville useampia vaaleanpunaisen sävyjä ja tämä on oikeastaan sellainen hempeän vaaleansinisen ja kirkkaan pinkin väritaistelu. Käytin tuohon taustaan vaalean sinistä kartonkia, öljypastellivärejä(reunukset), valkoista maalitussia(kiekurat ja kolmiot), muita erinäisiä tusseja(tekstit, viivat ja neliöt), tarrakirjaimia ja liskonnahkakontaktimuovia(tähdet). Pupupoika on väritetty Copiceilla