Ensimmäiseksi a5-kokoinen omatekeleeni(teematon deco):

372910.jpg

Piirros hieman tuhertuu, sillä nuo tähdet ovat paksuja ja täten vaikeuttavat skannaamista. Livenä koko piirros on yhtä kaikki terävää eikä se hypi silmille tuosta taustasta yhtä paljon kuin tietokoneen ruudulta katsottuna. Tausta on ruskeaa kartonkia, tummanruskeaa, pehmeää, kuvioitua paperia, vihreää mulperipaperia, sinistä kopiopaperia ja erinäisiä tusseja ja kyniä. "DECO"-on kirjoitettu tarrakirjaimin ja valkoisella geelikynällä alareunaan tuherrettu teksti kuuluu: isn't there any place we could hide in?

372914.jpg

Tässä on osallistuminen n. a5-kokoiseen lyricsiin. Otin kappaleekseni Rammsteinin Springin. Piirros on väritetty Copic markereilla. Tausta on mintun vihreää kartonkia ja harmaata akryylimaalia. Siniset viivat ovat ohutta paperinarua. Laulun sanat on sijoiteltu hiukan sikin sokin ja niiden alussa on aina pieni järjestysnumero kertomassa missä järjestyksessä ne pitäisi lukea :> Sama homma sitten noiden isompien kirjainten kohdalla, joista kappas-kappas, ilmestyy nikkini.

372912.jpg

Uusin omatekeleeni on pienehkö Lumottuja prinsessoja-deco. Aiheeseen sopiva kenokaula on jälleen Copic markereita hyväksi käyttäen toteutettu. Tausta on yksinkertainen; kartonkia, muovipitsiä(sitä käy käytetään listojen reunoihin joissain esim. kirjahyllyissä?), vaaleanpunaista mulperipaperia ja vaaleanpunahelmiäistä lahjanauhaa. Muovipitsit eivät pysyneet mitenkään liimalla kiinni, joten ne piti ommella tuohon reunaan. Myös lahjanaru on ommeltu kartogista läpi.

Viimeisimmästä decosta on niin suuri kuva, että siitä tänne tulee vain linkki: osallistuminen reiälliseen decoon. Tämä on varmaankin jossain määrin historiallinen decoilu minun tekemäkseni, ottaen huomioon että siinä ei ole laisinkaan, edes pienen pientä, piirrustusta. Piirrustuksen tunkeminen tällä tavalla toteutettuun decoon tuntui kuitenkin niin turhalta kikkailulta, että jätin piirtämiset suosiolla väliin ja tartuin kiltisti paperiveitseen. Idea tässä decossa oli siis decoilla molemmat puolet omasta sivustaan ja käyttää decoilussaan yhtä tai useampaa reikää. Käytin skannauksessa avukseni valkoista paperia, etteivät naapurien decoilut häiritsisi tämän oman tekeleeni hahmottamista. Valkoiset kohdat EIVÄT siis ole osa decoilua, vaan reikiä. Liimasin paperin kumallekin puolelle punaista kartonkia, joihin leikkasin hämähäkinverkkomallisesti-reikiä ja viimeistelin muodon piirtämällä mustia viivoja selkeyttämään kuviota. Nikkini on kirjainhelminä, siimalla neulottuna, verkon väleissä :)(ja vasemman puoleinen kuva on muuten epähuomiossani jäänyt skannauksesta ylösalaisin :D)