Ensimmäinen tällä kertaa meni myöhäisenä synttärilahjana Jemmylle:

390623.jpg

Aloitin tämän piirtämisen jo joskus joulukuussa, mutta sain sen valmiiksi ja lähetettyä vasta vähän aikaa sitten. Tämä nyt on aika tämmöinen perustavanlaatuinen toteutuksen suhteen; kuvassa Copicceja, taustalla kartonkia, tussia ja peiteväriä.

390628.jpg

Omatekeleeni teemalla "asioita kaukaisella jääplaneetalla". Tämän koko on jossain a6:n ja a5:n välimaastossa.. Ruipelo oli tavallaan kiva piirrettävä, tavallaan ei. Jännitän aina että miten tämmöiset melkein kokonaan valkoiset otukset saavat itseensä onnistuneesti varjoja, mutta ihan ok tästä kai tuli. Taustalle vaaleansinisen kartongin lisäksi liskonnahkakontaktia ja kimalleliimoja(koneella hieman hankalaa hahmottaa liimojen värejä, mutta ylhäällä olevat tipat ovat tummansinisiä ja alhaalla olevat violetin sävyisiä. Kahta eri kimalleliimaa siis.)

390630.jpg

n. a5-kokoiseen siipi olentoja-decoon. Merilintunen on Copiccia ja Stabiloa. Tausta on mielenkiintoinen yhdistelmä kartonkia(tausta), pastelliliituja(taustansävytys), tusseja(reunus ja kirjoitukset; osoite on sensuroitu), kimalleliimaa, koristepaperia(kultaiset neliöt), liskonnahkakontaktia, geelikynää(valkoiset pallot) ja kultaista lankaa(reunus). Ja tietenkin tarpeen tuleen keskelle kaikkea sekasotkua yksi valkea nappi :D

390626.jpg

Anime-decoon. Tuon edellisen tavarapaljouden jälkeen tämä näyttää melko askeettiselta :P Hahmo on Yukari Tanizaki animesta Azumanga Daioh. Tein Yukarista hiukan oman versioni ja animea katsoneet(tai mangaa lukeneet) taatusti tietävät, ettei Yukarilla niin tuhannen varmasti ole koskaan noin tyyntä ja seesteistä ilmettä... mutta sellaisen nyt kuitenkin tein. Toivottavasti fanit ei suutu.. XD Piirros on Copiccjea, taustalla harmaan kartongin lisäksi erilaisia kyniä ja peiteväriä.