Taas uusi vuosi pääsi alkuun swappailunkin saralla, vaikka näistä kaikki ovatkin olleet ainakin osittain valmiita jo viime vuonna. Ihan alkajaisikis kuitenkin kuva, joka on syntymäpäivälahja ystävälleni:

350306.jpg

Saanko esitellä: D. McScott. Skotti-hullulle kaverilleni hänen 21-vuotispäivänään :) Copiccia, copiccia taasen ja tausta vesiväriä. Mustat reunat ovat kartonkia, johon pirros on siis liimattu.

Itse swapeista sitten ensimmäiseksi esittelyyn päässee mielikuvituskasveja decoon tullut osallistuminen:

350304.jpg

Tämä valmistui kokonaan jo viime vuoden puolella, mutta sain aikaiseksi skannata sen vasta nyt. Itseäni huvittaa tuo äärivasemmalla näkyvä pääkallo, joka näyttää siltä, kuin se olisi juuri hoksinut että sitä kuvataan ^^
Pääkallopuu on enimmäkseen Copic markereita, punertavan ruskea tausta taasen vesiväriä. Tähän decoiluun väkersin pohjan tuosta okran keltaisesta kartongista, johon revin suikaleita ruskeasta paperista. Koriste viivat ovat myös Copiceilla ja kultaisella geelikynällä, nikkini taasen stabilolla ja osoitteeni(joka on häivytetty näkyvistä) tavallisella kuitukärkitussilla. Ruskeat pisteet ovat kimalleliimaa.

350303.jpg

Omatekele, teematon deco. Tämä oli melkein kokonaan valmis jo viime vuonna, tänä vuonna lisäsin vain ihan muutaman yksityiskohdan. Taustan taittelin vihreästä kartongista ja liimasin siihen punaista mulperipaperia. Reunimmainen rajaus on muuten oikeasti kirkkaan punainen.. Vertailun vuoksi sanottaneen, että samaisella kynällä on piirretty tuo kärjellään seisova kolmio, yhden kimalleliimapisteen ympärille. Kimalleliiman lisäksi tässä kannessa onkin siis käytetty enimmäkseen vain erilaisia kyniä: Stabiloa, maalitussia, geelaria ymsmyms. Rusetti on kyllä kultaista nauhaa :)

350305.jpg

Shokkivärikkäämpää sitten. Ihastuttavaan a6-kokoiseen "Ota kantaa, äläkä lässytä"-decoon ^^ Tausta jäi tässä skannauksessa hiukan huonoksi... Oikeasti siinä taustalla on siis punaisen kartongin lisäksi myös punaista silkkipaperia ohuina suikaleina. Vesiväriä ja ruskeaa puhallustussia käytin myös sävytyksessä. Reunusta kiertää teksti "Vartalon luvaton käyttöönotto, näyttö ei ole riittävä, kuka lohduttaisi murhaaja-parkaa?"