Pikkuiset rullaa:

282504.jpg

Pienenä katottiin pikkuveikan kanssa ihan jokaikinen jakso Maija Mehiläistä. Emme tätä itse muista, koska olimme silloin 1-4 vuotiaita(Maijaa esitettiin vuodesta 1986 vuoteen 1990 Wikipedian mukaan.). Kun käsiin sitten sattui "Memories from my Childhood"-deco, niin mietin hetken Maijan, Muskettikoirien ja parin lelun välillä, mutta Maija vei voiton. Tämä on siis osallistuminen hiukkasen a6-kokoa suurempaan decoon.
    En halunnut tehdä ihan täyttä kopiota Maijasta, sen sijaan kehittelin tämmöisen oman version. 'Kehittelin' tarkoittaa tässä tapauksessa, että en katsonut mallia kuin yhdestä kuvasta yhden kerran ja sävelsin loput itse ^^ No.. Oula ainakin tunnisti, että Maijahan se siinä. Tulikoe on suoritettu siis. Taustasta tuli yksinkertainen, joka ei tahtia sinänsä haittaa: Ruskeaa kartonkia, keltaista kopiopaperia, valkoista geelria, oranssia kohoväriä(kukkakuvio taustalla) ja sinistä kopiopapeira(ympyrät).

282505.jpg

Tämä on a6:tta pienempi "hyvännäköisiä ihmisiä"-deco. Tähän oli jotenkin erittäin vaikea osallistua. En meinannut millään keksiä, mitä haluaisin tähän tehdä, kun periaatteessa olisin voinut piirtää tähän mitä vaan: ihmiset kun melkein kaikki ovat hyvän näköisiä... Päädyin sitten tällaiseen klassiseen raktaisuun, jossa yhdistelin Kalkarosta ja paria muuta kivaa tyyppiä. Tausta on taas yksinkertaistettua: Tausta paperin värjäsin Swap Happens 2005:ssä, reunalle on piirretty hieman Copic markerilla ja mustat suorakulmiot on piirretty tavan kuitukärkitussilla. Vaaleat pallurat ovat kohokuvioitua paperia, mustat pallurat ovat kimalleliimaa.