Edellisestä läksynsä oppineena esittelen nyt neljä uusinta. Ensimmäinen on teemalliseen decoon osallistuminen. Eli decossa oli jokaisella sivulla eri teema, minä valitsin jäljellä olevista korsetit:

255063.jpg

Itse korsetti tässä jäi hiukan taka-alalle, mutta emme anna sen haitata tahtia ;) Tämä ja seuraava olivat taas kovin hiljaisia piirustelun suhteen.. Ei nimittäin hirveästi inspiroinut piirtäminen/värittäminen, mutta taustan tekeminen sitten senkin edestä X) Boitsu on värjätty Copic markereilla, muuan punaisella kuulamustekynällä ja valkoisella geelikynällä. Taustassa käytin oranssin/tumman keltaisen kartongin lisäksi akryylimaaleja, kuivapastelleja, ja Copic-tusseja. Vaaleankeltaiset neliöt ovat kohokuvioitua paperia, valkoiset läiskät kohoväriä ja "bonds..."-tarrakirjaimia. Nikkini, tykkäyslistani, s-osoitteni ja erinäiset pisteet ihan tavis tusseilla ja geelarilla. Osallistumissivussa oli alareunassa reikä, sen takia tuolla decoiluni alareunassa on tuommoinen musta täplä.

255064.jpg

Tämä on omatekeleeni, a5-kokoinen, kuten edellinen osallistuminenkin. Aiheena tässä on 'tyylejä', eli kirjoittelin osallistumissivuille kaikkea pissiksestä rokkariin ja niiden mukaan sitten tähän kuuluisi decostaa. Turha varmaan mainita, että tämäkin on niitä piirrustusintouden alemmalta inspiraation tasolta? Onneksi taustasta tuli taas ihan kiva ;)
Piirros on Copic markereita ja valkoista geelikynää.
Decon pohjana on vaaleansininen kartonki ja taustassa on käytetty akvarellipuuvärejä, Copic- ja muita tusseja, peiteväriä ja kuvioitua, sinistä paperia.
Kaareva kuvio on Starry night-nimistä kimalleliima, mustat pisteet ovat tarrakirjaimia ja siniset pisteet kohoväriä. Näiden lisäksi tässä on kaksi hakaneulaa, joita saa räpeltää, jos siltä tuntuu :D

255066.jpg

a5-kokoiseen vuodenajat-decoon. Talvikuningatar Copiccia ja akvarellipuuvärejä(levitettynä ja ei). Tausta on kuviollista, sinistä paperia, reikäkuitupaperi ja sinistä liskonnahkakontaktia. Kun tuo kyseinen liskonnahkakontakti pääsee livenä kimaltamaan niin se antaa tälle teokselle paljon enemmän "jäämäisyyttä". Tässä koneella olevassa kuvassa tämä näyttää aika tummalta ja kurjalta :P
Em. einesten lisäksi tässä ei sitten olekkaan kuin mustaa tussia, valkoista geelikynää ja tarrakirjaimia.. mutta ihan nätti siitä tuli :D

255062.jpg

Omia, pikkuisiani taas. Teematon deco, luonnollisessa koossaan. Tikkaria syövä wannebe-Aku Ankka on Copic markereita, taustalla sinistä kartonkia, Copiccia, lumihiutale askartelukuvioita(olivat kultaisia, mutta maalasin ne akryylimaalilla valkoisiksi, kiäh, kiäh), peiteväriä, Starry night-kimalleliimaa ja liskonnahkakontaktista kuvioleikattuja tähtiä. Simppeli, heh.