En taaskaan ole hoitanut skannaamista sopivin aikavälein, eli tässä on nyt kuusi uutta decoilua:

277600.jpg

Murhanhimoisia tyttöjä deco. A5-kokoinen, vaakatasoon tein omani. Piirros oli aika jännittävä projekti.. Typy on tavalliseen tapaani väritetty Copic Markereilla, stay-uppeihin lisätty hiukan vesiväriä, veri taasen on epämääräinen yhdistelmä copiccia, stabiloa ja vesiväriä. Livenä tässä on enemmän oranssin ja ruskean sävyjä...
Taustan väkräsin harmaasta kartongista, punaisesta mulperipaperista, vesiväristä(roiskeet ja sävytys) ja copic-tusseista(reunaviivat). Tykkäystekstit ovat ääritummanpunaisella geelikynällä, oma nikkini on "viillelty" kartonkiin ja väritetty samaisella geelarilla ja punaisella Stabilolla: Tavis kuitukärjellä tehty lisäksi muutamia "ompeleita". Koristeena vielä kellertävää kartonkia ja mustia pisteitä tussilla. Osoitetietoni(sensuroituina) viininpunaisella kartongilla.

277597.jpg

Varmasti herttaisin näistä uusimmistani; a5-kokoiseen enkelidecoon. Piirros Copic markereita(ja vähän valkoista geelikynää), paitsi reunus, joka on puuväriä. Tausta on kermanvalkoinen kartonki, jonka olen reunustanut stabilolla ja copicilla. Valkoiset neliöt ovat kopiopaperia, jotka on reunustettu kuitukärkitussilla piirretyillä pisteillä. Nikkini leikkasin vaaleansinisestä "liskonnahka"-kontaktimuovista.

277598.jpg

Masochism-decoon, a5-kokoa. En oikein tiennyt mitä tähän tekisin. Hieman vaikea aihe, mutta niin kutkuttava, että oli siihen toki osallistuttava. Piirtelin sitten tämän pojan: Copic markerein väritetty, verivanat akvarellipuuväriä, vesiväriä, stabiloa ja tummanpunaista geelikynää. Tausta on vaaleankeltainen kartonki. Vähän hassu värivalinta, mutta eikös vähän kuulukkin? ;) Reunukset tein vesivärillä ja stabilolla, joka _ei_ ole levinnyttä, vaan kuva oli päässyt hiukan kuprulle skannerissa ja siitä tuo blurrimaisuus(katsokaa, miten hyvin osaan tätä suomenkieltä..). Taustalla on myös ruskeaa mulperipaperia ja mustaa ja ruskeaa copiccia. Nikki jälleen tummanpunaisella geelarilla.

277601.jpg

Organisoidunswappailunkeskuksen kautta tekemäni poikia-deco. a6-kooltansa. Kikkanokka on Copiccia ja valkoista geelikynää. Taustan vaaleanvihreää kartonkia, kuivapastellia, tussia ja tarrakirjaimia. Vihreät pisteet ovat kohoväriä.

277602.jpg

Organisoidunswappailunkeskuksen kautta tekemäni tyttöjä-deco. Isompi, kuin a6, pienempi, kuin a5. Tytski on Copiccia ja valkoista geelikynää. Taustakartonki on harmaa/ruskeaa/kirjavaa, reunus on tehty ruskeasta, pehmeästä paperista. Tytön taustalla on punaista mulperipaperia ja pinkkiä liskonnahkakontaktia(ei ehkä ihan noin hyökkäävää livenä..). Sisempi reunustus on valkoista maalitussia ja vaaleanpunaista tussia(ei tosiaankaan noin hyökkäävää livenä..). Ruskean reunuksen uloimmalla puolella on vielä katkoviivoina pinkkiä geelaria, joka taas on paljon värikkäämpää luonnossa... Hoh... Girls sanalle tein pahvista sabluunan ja töpsöttelin akryylimaalilla, sidonta on ruskeaa paperinarua ja vaaleita puuhelmiä.

277603.jpg

Tämä koki melkoisen muodonmuutoksen skannerissa, mutta koitetaan elää sen kanssa. Sikapossu on oikeasti vaaleampi ja sininen tausta oikeasti tummempaa. Hoh.. Koita sitäkin nyt korjata? Sikapotsi on tehty Copiceilla(livenä sillä on vielä mielipuolisemmat silmät ^^), tausta violetista kartongista ja sinisestä akryylimaalista. Reunus sinistä copiccia ja valkoista geelikynää. Lisäksi muutama tummanpurppura paljetti. Ja tämä on pienehköön Yön olentoja decoon. Taustalla vilkkuva musta ei kuulu minun decoiluuni :D