Piti pistää nopsasti skannaten nämä kaksi, että sain Akame-sanin swapin tänään postiin. Voi kyllä olla, että kaikesta huolimatta vien sen vasta huomenna, mutta ainakin se on nyt luukkuun pudotus valmiudessa :)

262149.jpg

Eka oli teemattomaan synkeröitten decoseen. Hiukkasen havaittavissa huolimattomutta kuvassa; en nimittäin jaksanut tehdä lyijykynäpiirrosta kunnolla ja improvisoin honkun verran tussin kanssa, joten joissain kohdin viivaa näyttää hutaistulta. Kuvan värittämiseen käytin Copic markereita ja valkoista geelikynää.
Taustalla on harmaat kartonkia, peiteväriroiskeita, keltaista kopiopaperia, copicceja ja mustaa kuitukärkitussia. Päälle päsmärsin sinisestä kopiopaperista perhoskuvioita ja sinisellä kimalleliimalla niin pisteitä, kuin ympyröitä.

262150.jpg

a5-kokoiseen "itse piirettyä"-vihkoseen. Piirros taas Copicceja ja valkoista geelikynää(värit ovat hiukkasen vääristyneet, mutta ei kovin paljoa..). Tausta vaaleankeltaista kartonkia, lisää copicceja ja ruskeaa kohokuviopaperia. Nikkini ja asuinpaikkani kirjoitin erikseen keltaiselle paperille ja liimasin tähän, lisäksi tässä on mustalla tussilla erinäisiä rajauksia, tykkäyslistaa ja sähköistä osoitetta. Tummennettu reunus on tehty kuivapastelliliidulla, pienet keltaiset perhoset ovat laserkontaktimuovia.