Sen siitä saa, kun ei pitkään aikaan skanni omia teoksiaan. Ison homman jälkikäteen meinaan. Tässä nyt nämä kaikki uusimmat:

246816.jpg

a6-kokoluokkaa olleseen korsettidecoon. Piirros on mustan tussin lisäksi väritetty Copic markereilla, leikattu ja liimattu vaaleanpunaiselle kopiopaperilla ja leikattu taas siitä. Samasta paperista on rei'ittimellä tehty nuo vaaleanpunaiset ympyrät. Tausta tässä on lilaa kartonkia ja mustaa pitsiä. Taustan suorakulmio on tussia, samoin kuin nikkini, osoitetietoni(vasemmassa reunassa, sensuroitu) ja tykkäyslistani. Nikki on lisäksi reunustettu valkoisella maalitussilla, jonka päälle on väritetty vaaleanpunaisella tussilla, sama homma taustan neliöiden kanssa, joskin violetin tussin kanssa. www-osoite on taasen valkoisella geelikynällä.

246820.jpg

Omatekele värideco, kokoluokkaa a5. Tausta on punaista kartonkia, vaaleanpunaista kuivapastellia ja vaaleanpunaista mulperipaperia. Valkoiset renkaat ovat metallihohtoista kohoväriä, mustat renkaat tussia. Tytski on Copic markeria. "*PUNKKU" ja "Värideco" ovat tarrakirjaimia.

246813.jpg

Jälleen omatekele, jälleen a5-kokoluokkaa. Naikkonen Copic markerilla, lukuunottamatta siipien suomuja, jotka ovat Stabiloa. Tausta on mintunvihreää kartonkia, ruskeaa peiteväriä, ruskeaa tussia ja kultakuvioitua, ruskeaa mulperipaperia. Mausteena metallikohoväriä(oranssi pisteet), vaaleankeltaista, kohokuvioitua paperia(neliöt), keltaista kopiopaperia(joissa lukee: "with my wings I'll fly away!", "don't try to catch me..." ja "or I'll bite your fingers off!") ja iso muovinen puoliympyrä.

246818.jpg

Räiskettä neliönmuotoiseen punamustaa-decoon. Taustana punainen kartonki, johon olen piirtänyt tussilla(reunus, ympyrä, vasemman yläkulman viivat ja katkoviiva) ja akryylimaalilla(japanilainen merkki ryū, eli lohikäärme). Käärme itse on piirretty erilliselle paperille ja leikattu siitä. Lisäksi tässä on tarrakirjaimia, sekä osoitetietoni kopiopaperi- ja mustilla kartonkiliuskoilla.

246819.jpg

Tarrayllärikuori. Kuoren tein taas itse vaaleanpunaisesta paperista. Pikkutyttönenkin on itsepiirretty ja Copicein väritetty. Lisäksi tässä on vihreää kopiopaperia(ympyrät), mustaa tussia(iso ympyrä ja pisteet) ja valkoista maalitussia(reunukset ja teksti). Livenä tämä on söpömpi. Oikeesti.

246815.jpg

Kaunista taidetta decoon. Ei oikein inspiroinut piirtäminen tällä hetkellä, mutta sainpas jotain kutakuinkin tyydyttävää aikaiseksi. Piirros on Copic markeria jälleen kerran. Tausta mustaa kartonkia ja violettia kreppipaperia. Reunus on valkoista metallihohtoista kohoväriä, jonka olen värittänyt tussilla punaiseksi. Samaista mönjää ovat valkoiset pisteet. Osoitetietoni(postiosoite sensuroitu) ovat punaisilla, kuvioiduilla paperiliuskoilla ja vihoviimeisenä pippurina, valkoiset katkoviivat vasemmassa reunassa ja mustat pisteet pojan hatun päällä.

246817.jpg

Omatekele jälleen, koko on a6:n ja a5:n väliltä ja aiheena on "Kuninkaanlinnan asukkaita". Kaikki lähti pikku-prinsessasta, jonka piirtelin ja värittelin Copicein. Tausta on kellertävää kartonkia ja vaaleanpunaista paperia ja enimmäkseen pelkästään tussia ja geelikynää. Poikkeuksena "Sush!", joka on tarrakirjaimia :) Ja päälimmäisenä vaaleansinisestä tyllinauhasta tehty rusetti :D

246814.jpg

a6-kokoiseen Gothic-decoon. En jaksanut piirrellä ihmisiä, niin tein kengän ;) Sekin on väritetty Copic markereilla. Tausta on punaista kartonkia, mustaa kreppipaperia ja mustaa tussia. Nikki ja osoitetiedot ovat myös mustalla tussilla, nikkiä ja maannimeä lisäksi reunustettu valkoisella geelarilla. Punainen lätkä on silkkiruusun terälehti, jonka neuloin kiinni ja piirsin siihenkin vielä kallon. Valkoiset pisteet ovat taas metallihohtoiste kohoväriä.