Tässä ovat siis Decotiimin kautta tehdyt ballerina-decot skannittuna ja yksi osallistuminen lisko-decoon. Pian, pian piti skannia, että saisin maailmalle nuo vihkoseni ja rästin pois niskaltani :)

266854.jpg

Ensimmäinen balleriinoista. Prima ballerina assoluta-wannabe on väritetty Copic markereilla ja hitusen stabilollakin. Taustan väkersin vaalean ruskeasta kartongista, jossa taustalla on ruskeaa mulperipaperia ja reunoilla copiccia. Reunoilla myös vaaleanpunaisia paljetteja(ne, jotka näyttävät hopeisilta), keskemmällä valkoisella maalitussilla piirrettyjä neliöitä ja tähtileikkurilla taituroituja mustia tähtiä. Vaaleanpunainen tähtipaljetti on ommeltu, koska se ei liiman kanssa suostunut jäämään kiinni. Seriously, koetin varmaan neljä/viisi kertaa liimata sitä, mutta ei se pysynyt :P Ja kuumaliimapyssyä en _vieläkään_ omista. Vaaleanpunaine/valkoinen rusetti ei ole kiinnitys, ainoastaan turhamainen koristus ;)

266855.jpg

a5-kokoiseen liskodecoon osallistuminen. Yksinkertaista tällä kertaa taas :)
Piirros Copiccia ja Stabiloa, tausta mustaa kartonkia ja akryylimaalia. Valkoiset viivat maalitussilla ja höysteenä valkoista kuivapastellia. Näiden lisäksi tässä ei sitten olekkaan kuin nuo vaaleanpunaiset tähdet.

266853.jpg

Toinen ballerina-decosista. Piirros on hiukan erityyppinen minun tekemäkseni, mutta teki pitkästä aikaa mieli tehdä jotain tämmöistä :D Ja tuo erikoinen kuva inspiroi tekemään tämmöisen hassun hauskan taustan, heh heh. Vaaleanpunaista kartonkia on se, valkoista pitsinauhaa ja enimmäkseen copicceja ja muuta tussia niiden lisäksi. Hiukkasen on tässäkin kuivapastellia ja valkoista kohoväriä, mutta siinäpä tämän teoksen materiaalisato :)