231550.jpg

a5-kokoiseen metallibandejadecoon. Ei varmaan ihan sitä, mitä haettiin, mutta minusta ei oikeasti ole käyttämään valmiita kuvia! Oletan, että omistajastakin on sitten mukava nähdä välissä jokin tämmöinen, kun kaikki muut ovat kuuliaisesti osallistuneet ihan oikeilla kuvilla, niin en koe tätä niin kovin vakavana syntinä :) Finntrollpeikot omistaa Skrymer ja Finntroll logon Finntroll.
Peikkopiirros on väritetty Copic markereilla ja Logopiirros näiden lisäksi puuväreillä. Piirroksissa on pikkaisen tuollaisia outoja laikkuja, jotka tulivat kun fiksasin tätä hiukan liian läheltä. Hupsis.
Tausta on vaalean, peessin, ruskeahtavaa kartonkia, ruskeaa akryylimaalia, valkoista mulperipaperia, Ruskeaa copiccia, oranssia, metallihohtoista kohoväriä, ruskeaa kartonkia ja ruskeaa kuivapastellia.

231547.jpg

Omatekele fantasiadeco, a5 ja a6-koon väliltä. Piirros on Copic markereita, puuväriä, valkoista maalitussia, stabiloa ja vesiväriä. Taustalla vihreä kartonki, vaaleanvihreää kuivapastellia ja laventelin värisiä kohokuviotähtiä. Tähdet ovat siis punaisempia, mitä tässä kuvassa, mutta kuitenkin ihan rehellisesti kuitenkin purppuransävyisiä. Fiksatiivi aiheutti taas pientä laikukkuutta, tällä kertaa taustaan(minä en sitten osaa pitää sitä törppöä tarpeeksi kaukana!), joka ei kyllä tee tästä NÄIN epäselkeän näköistä livenä :P

231548.jpg

Omatekele fantasiadeco jälleen, joka on pienempi kuin a6. Vasemmassa yläkulmassa näet etukannen, oikeassa taasen takakanne ja alhaalla näkyy koko selkämys auki levitettynä. Luihutikru on Copic markereita, tausta on harmaata kartonkia ja persikkaista/peessiä kopiopaperia, hopeisia tarroja(hopeiset viivat), vaaleanruskeaa kartonkia ja oranssia metallihohtoista kohoväriä. Musta teksti takakannessa kuuluu "welcome to the fairyland, friend"


231551.jpg

a5-kokoiseen synkerölyricsiin, Kappaleena Cruachanin "Ride on". Tällä kertaa kaliiberiltaan paljon pienempi kuva, mutta edelleen Copiceilla väritetty. Minä en oikeasti osaa piirtää hevosta, enkä koskaan ole niiden kanssa ollut tekemisissä, mutta tarkastin kuitenkin sen, että ruskealla hevosella oikeasti voi olla valkoinen harja :D (vähänkö oon hyvä!)
Tausta on ruskeaa kartonkia, vaalean ruskeaa paperia ja viivoja erinäisillä tusseilla. Sanoja ja bändinnimi-lappua on sävytetty akvarellipuuvärein ja lisäkoristeeksi laitettu mustasta kartongista kuvilävistettyjä tähtiä.

231546.jpg

Slami! Minä tein taas slamin, olen varmaan tulossa hulluksi :) Tämä on siis fantasiaroolileikkislami, jossa on tarkoitus valita itselleen jokin hahmo ja vastata tänä hahmona sellaisiin perustavanlaatuisiin kysymyksiin esim. omasta ulkonäöstäänt, tavoistaan, uskonnostaan jne jne..
Enihau. Piirros nyt ei ole mitä hienoin ja mahtavin ja se nyt on perinteisesti taaskin Copic markereilla väritetty. Tausta on väritetty vihreän kellertäväksi akryylimaaleilla(alkuperäinen violetti kyllä paistaa jossain määrin läpi, mutta menköön :D) ja lisäksi tässä on oranssia metallihohtoista kohoväriä, valkoista maalitussia ja oranssia Copiccia. Ympyrät ovat ompeleita hauskalla paksulla kultaisella langalla tehtyinä :)