Ensimmäinen näistä on taas niin iso, että saatte kuvaan pelkän linkin: täällä

Kyseessä on siis Erotiikka lyricsi ja kuten kuvasta näkyy; aukeaman kokoinen osallistuminen siihen. Koska kokonaisuus oli taitettava niin siitä syystä tässäkin on huono skannaus; keskikohta on kokonaan piilossa ja loput kirjasesta tuntuu olevan vinossa. Tsh... Että minä vihaan skannata tällaisia. Tästä syystä minulla on hirveät antipatiat tätä kuvaa kohtaan, vaikka livenä tämä näyttää ihan kivalta. Biisinä oli Rammsteinin "Rein raus"(sisään, ulos... Ei ehkä kaikkein romanttisin valinta ;) ) ja siitä inspiroituneena piirsin taas tuon tyttösen. Tyttönen on väritetty Copic markerein.
Tausta väkerrelty punaisesta akryylimaalista ja copiceista, lisänä valkoista mulperipaperia ja ruskeaa silkkinauhaa + mustaa tussia ja valkoista maalikynää. Vakuutan, ettei tuo nikki hypi livenä silmille tuolla tavoin :P Uskokaa tai älkää.. Sanat ovat kahvilla värjätyllä paperilla.

235648.jpg

a5-kokoiseen Vampyyri-decoon. Huomattavasti selkeämpi kokonaisuus, kuin edellinen.. Tässäkin kuva on Copic markereilla väritetty, jos ei lasketa tuota kuvan taustalla olevaa ruskeaa, joka on akvarellipuuvärejä. Ja joihinkin punaisiin viiruihin käytin tapani mukaan Stabiloa.
Tässä tausta on vaaleanruskeaa kartonkia, Copiccia ja akvarellipuuväriä. Lisänä mustaa ja punaista tussia, mustasta tarlataanista kuviolävistettyjä tähtiä ja nikki tarrakirjaimilla.

235647.jpg

Pieneen metal miehiä decoon yksinkertaisuutta: Kuva mustaa tussia ja Copiccia, Taustalla mustaa kartonkia, kahvilla värjättyä paperia, valkoista maalitussia+copiccia(valkoisen maalitussin kuivuttua sen päälle voi hyvin värittää vielä toisella tussilla *vink*), mustaa tussia ja valkoista geelikynää.