182993.jpg

a5-kokoiseen Kissadecoon. Olen melko huono piirtämään eläimiä ja teen niistä mieluummin suosiolla hieman epärealistisia. Tästäkin piti aluperin tulla ihan oikea kissa, joskin epärealistisen suurilla korvilla, mutta päädyin tämmöiseen pehmolelu ratkaisuun. Se kaulassa roikkuva jutuke on sitten hintalappu X) Mourulainen väritetty Copicein. Ja aivan ehdottomasti halusin tähän tällaisen hiukan oranssiin menevän keltaisen pohjan, mutta kaikki kivat kartonkini ovat loppu U_U' Joten maalasin tämän akryyliväreillä. Harmaa kohta, reunoilla olevat neliöt ja osoitetietojen alla olevat liuskat ovat kartonkia, mutta mustat kohdat ovat tussia. Lisäksi tässä on vielä valkoista maalitussia, muttei muuta. Yksinkertaista.

182991.jpg

Oma tekele a6 Devilsdeco. Paholainen on Copic-tussia ja ohkainen lingerie on vesiväriä. Tyypillä on tosi hieno muotoiltu holkki, jota Oula-moukka sanoi piuhaksi -_-* Paholaistyyppi on liimattu persikanväriselle kopiopaperilla ja leikattu ja liimattu siitä tähän punaiselle kartongille. Muutoin tuossa taustassa on käytetty mustaa tussia, vesi- ja peiteväriä, mustaa kartonkia ja valkoista maalitussia. Tässä on lankakiinnitys ja tuolla yläreunassa näkyy aika huonosti punaisia pikkiriikkisiä muovihelmiä, joita on myös tuossa "hännässä". Jep.

182994.jpg


a5-kokoiseen Sarvipäätdecoon. Kuva ei oikein ottanut onnistuakseen, mutta on sillä ainakin sarvet. Taustasta sen sijaan tykkäilen. Varsinainen pohja on persikan väristä kartonkia(paljon vaaleampaa, mitä Devilsdecossa käytetty paperi), jota on roiskittu vahvasti ruskealla peitevärillä. Lisäksi taustalla on ohuen ohutta okraa mulperipaperia, tummanruskeaa/kultakuvioitua kuitupaperia, valkoista maalitussia ja tarrakirjaimia. Perinteisesti nikki ja osoitetiedot on valkoisilla kopiopaperi- ja mustilla kartonkiliuskoilla.

182995.jpg

Pikkiriikkisin omistani koskaan. Pieni Unikirja on n. 9cm x 6 cm kokoinen. Kannessa on Copiceilla väritetty Nukku-Matin poika, joka luonnollisestikkin nukkuu. Taustalla on lisäksi sinistä kohokuviotua paperia ja lilaa metallihohtoista kohoväriä. Jälleen lankakiinnitys, jonka hännässä sinisiä  ja vaalean violetteja, pyöreitä muovihelmiä, iso muovitähti ja keskikokoiset sydänhelmet :)