174543.jpg

a5-kokoinen omatekele lyriikka. Varsinaiset lyriikat on selkäsivulla, kun en jaksanut ruveta niitä tähän tunkemaan. Lauluna on Dreamtalen Farewell ja sen pohjalta rustasin tuon haltiotyypin, joka muistuttaa kovasti Legolasia... Ei ollut tarkoitus, kylläkään.. ^^* Se on itse asiassa tyttö ja kuollut sellainen. Nuo poikkileikatut kohdat(raajat ja hulmuava tukka) kuvastavat kesken jäänyttä elämää.
Tytsi on väritetty Copicein. Taustalla on vihreä kartonki, vihreää mulperipaperia, vihreää kopiopaperia, akryylimaalia ja Maijulta saatu hienon hieno vihreä/valkoinen nauha. Otsikko on mustilla kartonki ja valkoisilla kopiopaperiliuskoilla, joita on väritetty hiukkasen lime vihreällä copicilla.


174544.jpg

Pyllyn kuvatus, vaajaaseen a5-kokoiseen sukkanauhadecoon. Tällä tyypillä piti alunperin olla myös pää, mutta tila loppui kesken, ja katkaisin tämän mieluumin ylä- kuin alapäästä :) Lisäsin tälle sitten tuollaiset balettitossut saadakseni kuvaan edes vähäsen herkkyyttä. Tosin, tämä seikka vaikutti aika paljon tähän loppu decoiluun ja tästä tuli sitten tämmöinen yksinkertainen yliherkistely ^^ En kyllä valita.
Tausta on luonnonvalkoinen paperi, jossa on vähäsen vaaleanpunaisia vesiväriroiskeita ja vaaleanpuna-valkoruudullista nauhaa. Nikki on kirjoitettu valkoisella maalitussilla, jonka päälle on kirjoitettu vaaleanpunaisella tussilla. Lisäksi nikki on vielä reunustettu mustalla tussilla, samaisella, jolla osoitetiedot on kirjoitettu. Tähdet on mustalla tussilla värjättyjä tavallisia askartelukuvioita :)


174545.jpg

Tässäkin kuvasta tuli liian iso, mutta tätä en halunnut pätkiä senkään vertaa, joten tein tämän sitten tällä lailla vinoon. Kyseessä on siis yllärikuori ja yleensähän kuoret koristellaan vaakasuoraan..
Otus on copiccia, taustalla on itsetekemäni keltainen kirjekuori, ruskeaa kartonkia, puuvärejä, punaista tussia, punaista mulperipaperia ja kultaista geelikynää.