190039.jpg

Siivet-decoon, jonka pitempi sivu on n. A5-kokoluokkaa.
Alunperin suunnittelin tähän jotakin pirteää ja iloista, mutta kynästä sitten tulikin tuommoinen anorektikkopoika. En nyt muista, miksi sitä vaihetta nälkäisen ihmisen laihtumisessa sanotaan, kun vatsa alkaa turvota ruoan ja juoman puutteesta, mutta siihen tilanteeseen kuvittelin tämän ja pojan ja siinä tilanteessa ihminen on jo hyvin lähellä kuolemaa.
Taustan tein sanomalehden paloista, joita sävytin peitevärillä ja kuivapastellilla. Keltaiset viivat ovat mulperipaperia, jota olen sävyttänyt taasen vesivärillä. Lisäksi taustalla on mustaa tussia ja valkoista maalitussia. Japanilainen merkki on "kaze", eli tuuli. Perhosaskartelukuvion väritin akryylimaalilla oranssiksi.

190036.jpg

Toinen Decotiimin organisoiduista "Goottiherroja"-decoista. Toinenkin on jo valmis, mutta painon alla suoristumassa ^^ Yleensä en piirrä ihmisiä näin alastomiksi... En tiedä mikä minuun nyt meni. Eh, heh...
Taustalla on mustaa kartonkia, violettia kreppipaperia sekä valkoista metallihohtokohoväriä ja maalitussia. Äijä itse on Copicein toteutettu ja kruununa on violetti silkkirusetti ;)

190042.jpg

Tästä pidän itse todella paljon.. Harmi, kun skannaus vie tästä niin paljon tunnelmaa. Olen erityisen tyytyväinen siiliotuksen väritykseen :)
Tausta on harmaata kartonkia ja peitevärein harmaaksi maalattua paperia. Sävytystä lisäksi vesiväriroiskein ja ruskealla Copicilla reunoille. Ruskeaa mulperipaperia ja mustaa tussia.