Skannasin nämä jo eilen, mutta olin liian kiireinen/laiska esitelläkseni niitä vielä missään mitenkään. Tässä ne nyt kuitenkin ovat:

186960.jpg

Muori Peikkola decoiluni, Peikkodecoon, jossa oikea ylänurkka on hieman kohollaan sidonnan takia. Piirros on tehty vaihteeksi Copiceilla ja itse tykkään kyllä siitä, millainen siitä loppujen lopuksi tuli.. harmi, että unohdin siltä hännän -_-* Nojoo.. Eiköhän se silti peikosta mene, vaikka Oula ei kyllä aluksi tajunnutkaan että se on peikko. Njeh, mutta sanoi kyllä lohdutuksena, ettei sillä itselläänkään ollut häntää, silloin kun se kerran larppasi peikkoa XD
Taustalla tässä on semmoinen "luonnon värinen"(eli kirjavan ruskea paperi), jota olen sävyttänyt niin vesivärillä(reunat), kuin peitevärillä(roiskeet). Tummempi kohta taustalla on kreppipaperia. Nikkini, verkko-osoitteeni, vaahteranlehdet ja random reunusviivat on Stabiloa. Nikissä ja randomreunusviivoituksessa on käytetty lisäksi vielä Copic-tussia ja vaahteranlehdissä kultaista geelikynää.

186961.jpg

Tämän on kirjanmalliseen pieneen "Synkkää fantasiaa"-decoon. Taittuu siis tuosta keskeltä, sen saattaa huomatakkin, jos on oikein tarkkasilmäinen. Myönnän, että hiukan hätäilin tämän piirroksen kanssa, mutta oli jotenkin vaikea päästä alkuun siinä.. Olisi kai pitänyt piirtää suosiolla pelkkä kallo ja jättää mokoma puukotin pois.. Noh. Se on taas Copic-Stabilo yhdistelmää. Taustalla on viininpunainen kartonki, jota on sievistelty mustalla vesivärillä(keskeltä) ja punaisilla peiteväriroiskeilla(reunoilta). Tässä on joitain randomviivoja mustalla tussilla ja mustaa tarlataania. Valkoiset viivat ovat maalitussia, samoin kuin nikki ja verkko-osoite, joskin jälkimmäisten päälle on maalattu vielä uudestaan copicilla(siitä siis punaisuus ^^).

186959.jpg

Itse tekemäni "Itsepiirrettyä"-deco, joka on korkeudeltaan n. a5-kokoinen. Taitaa olla vähän pienempi, mutta sinne päin siis.. Piirros on kokonan Copiccia. Taustalla on samaa paperia, kuin Peikko-decoilussakin, tällä kertaa sitä on sävytetty vesiväreillä(roiskeet) ja limevihreällä Copicilla(reunukset). Ruskea kohta taustalla on mulperipaperia. Ruskeita kartonkineliöitä ja decon teema kirjoitettuna ihan tavis tussilla, reunustettuina stabilolla ja väritettynä akvarellipuuväreillä.