Jeh. Janssoni on uunissa, eikä Simpsonit vielä alkaneet, niin voin tämän hetken pyhittää kertoakseni jotain uusimmistani.

199765.jpg

a6-kokoinen Goottiherroja-deco. Kuvaan olen kutakuinkin tyytyväinen, varsinkin kasvot onnistuivat mielestäni(itselleni melko vaikeasta kuvakulmasta). Poika on väritetty Copic markereilla. Hiusten leikkaaminen oli melko ikävä projekti, mutta täyttävät kyllä tilaa mukavasti, ei juuri tarvittu muuta koristeita.
Tausta on valmistettu vaaleanoranssin beigemäisestä kartongista, jota olen sekä roiskinut että tuputellut superlonilla peitevärein. Pojan itsensä taustalla on lisäksi valkoista mulperipaperia. Mustat reunukset ovat copiccia, jonka levitin osittain Colorless blenderilla :)

199764.jpg

Paljon, paljon sälää a5-kokoisessa "Girls with guns"-decoon osallistumisessa. Bride on copiccia, vesiväriä ja maalitussia. Tausta on luonnonvalkea, vesivärillä sävytetty kartonki, jossa koristuksia copic-tusseilla, kuivapastellilla, muilla mustilla tusseilla, kultaisella geelikynällä ja kahvilla värjätyllä sanomalehdellä. Osoitetietoni olen tästä sensuroinut.

199767.jpg

Melko erikoinen tekemäni teematon yllärikuori. Annoin tuolle droidi-siivekkäälle nimeksi Skirite(tai Scirite. En ole vielä päättänyt, mutta se on kuitenkin yhdistelmä sanoista Science ja Spirit). Vaaleanvihreän kirjekuoren taiteilin itse ja sävytin taustaa harmaalla akryylivärilä. Sen lisäksi tässä on vihreää mulperipaperi, copiccia, stabiloa ja puuväriä.

199766.jpg

a5-kokoiseen Unien olennot-decoon. Taas näitä Jemeliinan vimpulareunoja ;D
Tytön paidassa piti aluksi lukea "Boobs", mutta päädyinkin sanaan "Boss", kun en halunnutkaan sen olevan niin tyhjäpäinen X) Hänet on väritetty Copiceilla, liimattu keltaiselle kopiopaperilla ja leikattu taas siitä uudelleen. Tausta on akryylimaalia, keltaista mulperipaperia, oranssia metallihohtoista kohoväriä ja keltaista kuivapastelliliitua.