Kuten pääsin jo aikaisemmin kehumaan, niin olen ollut hieman jumissa skannaamisen ja varsinkin luomusten esittelemisen kanssa. Tässä tulee nyt kuitenkin uusimpia läjäpäin:

168295.jpg

Pieneen "Kauniit goottiolentoja taiteilkaa"-vihkoon, jossa osallistumissivut olivat kaiken lisäksi tuollaisia jännän muotosia... Siis päästä pyöristettyjä.
Nätti poika on Copicein värjätty, ohuen ohut paita maalattu vesivärillä.
Taustalla on punainen kartonki, ruskeita peiteväriroiskeita, harmaata kuivapastellia, mustaa tussia ja mustaa niintä. Katkoviivat, tyyppiä ympäröivä ohut reunus ja paksu, kultaisella geelikynällä reunustettu rengas ovat tussilla piirrettyjä, kun taas taustalla menevät kaksi paksua, mustaa viivaa ovat niintä. Osoitetiedot valkoisella, kopiopaperi liuskalla ja mustalla kartonkiliuskalla. Muut tekstit ohuella, mustalla tussilla.

168298.jpg

a5-kokoinen vihkoslami, jonka tein enkelöintinä OSK:n kautta. Piirroksen idea lähti puuhastelusta(puuhaslami siis kyseessä) ja siitä, miten siinä usein sottaa itsensä. Tyttö muistutti alunperin jossain määrin Cthulhua :D Copiceilla värjätty on hän, tukassa lisäksi pikkuisen punaista kuulakärkikynää. Tausta on se perinteinen Tiimarin vihko, mikä tämä nyt onkin.. Tiimarissa oli joka tapauskessa alennus, jolla sai kolme niiden omaa vihkoa eurolla. Tai jotain sinne päin. Kuvan lisäksi tässä on koristeena vaaleanpunaista kopiopaperia, mustaa tussia ja mustia tähtikuvioita.

168299.jpg

Toinen "Swappailu on joskus taistelua"-sarjaani kuuluva puuhaslami. Tässä taasen jäin kuvittelemaan hassuja asioita Rumiko Takahashista ja Ranma ½-mangasta, jossa muinaisia taistelukouluja löytyy mitä kummallisimmille "aloille". Esimerkiksi teetaistelun taistelukoulu, taistelusyömisen taistelukoulu, jumppataistelun taistelukoulu jne jne jne... Tämä on ikäänkuin muinaisen taisteluswappailun harrastaja ^^ (Korkealentoista, eikö vain?)
Koetin myös tehdä tästä mahdollisimman Shoujoa, eli perinteistä mangamaista otetta, paljon pitsiä ja lenteleviä nauhoja :D
Muutoin tässä on käytetty samoja materiaaleja, kuin edellisessäkin puuhaslamissa.

168291.jpg

Megin rintsikka decoon. Poika-tyyppi copicein ja tukassa varsinkin myös vähän Stabiloa. Taustalla on harmaa kartonki, sinistä kuivapastellia, vaaleanpunaista paperia, vaaleansinistä kohokuviopaperia, valkoista maalitussia ja pinkkiä ja vaaleansinistä tussia. Poikaa ympäröivä viiva ja tähdet on kumpikin toteutettu valkoisella maalitussilla, jonka kuivuttua päälle on maalattu vielä toisella, värillisellä tussilla. Äärireunaa kiertävä viiva ja siniset katkoviivat taasen ovat paperista leikattuja ja liimattuja. Osoitetiedot ovat valkoisilla ja vaaleansinisillä kopiopaperiliuskoilla, joihin on lisäksi piirretty viivoja rusekalla stabilolla.

168296.jpg

a6-kokoinen omatekele. Piirros on perinteisesti Copiccia ja Stabiloa. Taustalla on turkoosia, vihreällä akryylimaalilla somistettua kartonkia, kultatussia, vaaleanvihreää mulperipaperia, tumman vihreää stabiloa, kultaista ja vihreäkimalteista geelikynää ja vähän muutakin outoa sälää: Vihreät perhoskuviot ovat tässä hieman vääristyneitä, livenä kun niissä on lisäksi myös kultaisia läiskiä, kultaisissa tähtikuvioissa on myös kirjavia glitterjuovia siellä täällä(näkyvät tässä skannauksessa vähän huonosti) ja nuo mustat spiraalit eivät oikeasti ole mustia, vaan oliivin vihreitä, ne ovat nimittäin hassuja pyöreitä klemmareita, eli metallihohtoisia kaikenlisäksi.

168302.jpg

Sininen hetki-decoon, hieman alle a5-kokoinen osallistuminen. Kuva on mustaa tussia, copiccia ja valkoista maalitussia. Taustalla on vaaleansininen kopiopaperi(joka valitettavasti rypistyi liimausvaiheessa :/), sinisiä peiteväriroiskeita, sinistä Copic-tussi viivaa, vaalean violettia ja turkoosin sinistä mulperipaperia, Starry Night-kimalleliimaa, sinisestä liskonnahkakontaktista leikattuja tähtikuvioita, tumman sinisiä tähti-askartelukuviota ja mustia kirjaintarroja, hopeareunuksin. Nimi ja osoitetiedot on valkoisilla ja mustilla kopiopaperi- ja kartonkiliuskoilla, joista valkoiseen on tuhrattu hiukan vaaleansinistä Copiccia jälkikäteen.