Huh hah hei ja rommia pullo! Oon taas tehnyt slameja ja koko slami kansa saa taas kivittää minua, sillä niin huono siinä hommassani olen :D
Oikeasti! keksin varmaankin maailmankaikkeuden tylsimmät kysymykset... Njöö... Teemaslamien tekeminen ei muutenkaan koskaan ole inspiroinut minua, mutta väkersin kaksi musiikki-aiheista slamia enkelöintinä OSK:een.

159319.jpg

Ensimmäinen niistä kahdesta. Tässä on vain etukansi, takakannessa on samaa kartonkia ja koristeena ainoastaan muutama tuollainen vaaleanruskea tähtikuvio. sisäkannessa on osoitetiedot sun muut ja kysymykset on erillisenä "vihkona" tuolla sisällä. Eli tästä ruskeasta kartongista on tehty ikäänkuin kansio ja kysymys-osio on ihan irtonaisena tuolla sisällä, sen voi sitten ottaa pois ja taitella sivuja siinä siten, kuin kukin tykkää... Ei ole paksuja kansia rasitteena :)
En oikein keksinyt tähän mitään musiikki aiheista, mutta tuli mieleeni yksi Aku Ankka tarina, jossa Pelle Peloton keksii nokanmuuntimen. Yhdessä kohtaa Roopella on sitten tuollainen torvinokka myöskin ja siitä sain idean piirtää tämän torvihanhen. Torvelo on tehty taaskin Copiceilla. Muovitin tämän kannen(karttamuovilla) ja vähän nyt jännättää, että tekeekö colourless blender, sen minkä se useinmiten tekee, eli muuttaa vaaleat kohdat keltaisiksi. Hitsit, en tullut ollenkaan ajatelleeksi sitä tuossa väritysvaiheessa, kun olen nyt viime aikoina tottunut tekemään muovittomia decoiluja... En kuitenkaan kantta uskalla jättää muovittamatta..
Nojoo. Hanhen lisäksi tässä on hiukan lisää copiccia, vaalean ruskeaa mulperipaperia, stabiloa ja tähtikuviolävistimellä tehtyjä vaaleanruskeita tähtikuvioita :)

159317.jpg

Tässä taas kuva juontaa parin vuoden takaiseen näyttelyyn Sara Hildénin taidemuseossa. Yhdessä teoksessa oli tinasta valettu nainen pianon koskettimilla. Käytin sitten samaa ideaa tässä, hieman eri tavalla kuitenkin. Toteutettu mustalla tussilla ja harmaalla copicilla :)
Taustalla vain mustaa kartonkia, valkoista maalitussia ja valkoisia perhosaskartelukuvioita. Tässä slamissa selkä on tyhjä musta ja sisäkannessa on jälleen osoitetiedot; sivut on niitattu kiinni takakanteen yläreunasta, eli sivuja käännellään pysty- eikä vaakasuoraan :)