Heijee. Löysin kuvagalleriasta "Ei skaalausta" mahdollisuuden, niin voin pistää tänne paljon isompia kuvia. Katsokaa, kuinka taas piiloblondilla välähtää XD Eihän tätäkään paikkaa ole selattu vasta kuin vuoden verran? Hah hah hah...

Metal lyrikointiin:

147871.jpg

Suipulaan Metal lyrikointi-vihkoseen, pitempi sivu on n. a5-kokoinen. Lauluna on Timo Rautiaisen ja Trio Niskalaukauksen "Hyvä päivä". Sen pohjalta tein tuon tytön. Olen ennenkin käyttänyt tätä "kiinni ommellut silmät"-symboliikkaa ja onnistuin siinä silloinkin melko huonosti ;) Mutta ihan kivahan tuosta tuli. Copic Markereita ja maalitussia olen siinä käyttänyt.
Tausta on mustaa kartonkia, jota olen kirkkaan punaisella peitevärillä roiskinut, reunat on vaaleanpunaista kuivapastelliliitua. Lyriikat on kirjoitettu myös maalitussilla. Lisäksi tässä on hopeaisia tähti-askartelukuvioita, jotka skannerin avustuksella tekivät katoamis tempun, eli kun oikein siristätte silmiänne, niin voitte ne tuolla taustalla nähdä ;) Oikeassa maailmassa ne ovat ihan kirkkaan hopeita.

Teemattomaan lyricsiin:


147868.jpg


Tästä pidän näistä uusimmistani vähiten... Ehkä se vain ei ole minun näköiseni? Ja hieman hankalasti hahmoteltavissakin tämä on... Pläh.
Tämän pitempi reuna on ehkä sentin verran a5:ttä lyhyempi ja käytin laulunani HIMin "When love and death embrace"iä. Piirros on epämääräinen copic, stabilo ja puuväri yhdistelmä. Taustalla on punaista, tummakuvioista paperia, vaaleanpunaista mulperipaperia sekä peiteväri roiskeita. Tekstit tavallisella mustalla tussilla valkoiselle paperille ja ko. paperit mustalle kartongille. Reunoilla myös mustaa tussia.


Teemattomaan decoon:

147870.jpg


Pienin uusimmistani, eli n. a6-kokoinen. Inspiraatio otukseen tuli täältä, eli kiitokset sinulle, Ziraiah. Otukkeli, jonka nimesin Eidechsevogeliksi(saks. liskolintu) on stabiloa ja Copiccia. Taustalla on mustaa kartonkia, vihreää mulperipaperia, vihreää käärepaperia ja osoitetietoni ensin valkoisella maalitussilla ja tämän jälkeen neonvihreällä geelikynällä. IRL nuo osoitetiedot ovat siis ennemminkin neon-, kuin pastellinvihreät. Vihreitten käärepapereitten päällä olevat katkoviivat ovat kuitenkin ihan valkoiset.