Itsenikin on tätä kovasti ihmeteltävä, mutta olen saanut kaksi osallistumista aikaan vajaan viikon sisällä. Aika on itselleni todella vähäinen, varsinkin ottaen huomioon, ettei niistä edellisistä osallistumisistakaan niin kovasti aikaa ole.. hii.

134230.jpg

Lauluna on Embrazen "Beautiful death". Poika väritetty copicein ja stabiloin.
Taustalla on tummahkosininen, ei täysin sileä kartonginpala ja kultasomisteista mustaa pitsiä. Laulun sanat ja nimeni osoitetietoineen(sensuroitu) on vaalammalla sinisellä paperilla, jossa on hieman tummempaa kuviointia seassa. Oikeassa reunassa on kaiken lisäksi vielä söherrelty mustalla tussilla katkoviivaa ja tykkäyslistaa. Pitempi sivu on a5-kokoinen.

134229.jpg

Teemattomaan decoon, n. 15cmx15cm kokoinen osallistuminen. Huultaan pureskeleva piikkileuka on copiceilla maalitussilla ja pinkillä geelikynällä tehty(kiitos Martzken kynäpostin). Taustalla olen toteuttanut täysillä neliöfetissiäni: pohja on vaalean violetti kartonki, johon liimattu neliön muotoinen, revitty vaaleanpunainen mulperipaperin pala, sekä pinkkiä liskonnahkakontaktia. Uloinpana on violettia metallikohoväriä, sekä katkoviivaa tussilla. Sisempänä mustia kartonkineliöitä ja osoitetietoina vain säpo. Voin vakuuttaa, ettei tämä vaikuta yhtä vimpulalta livenä :D