Vanha decoilu:

98351.jpg


Tai ainakin kohtuullisen ikäinen, kun joskus kuukausi sitten tuli valmiiksi. En vain ole saanut aikaiseksi skannittua, saati sitten esiteltyä. Mutta tässä se nyt on, ei varsinainen herkku kuitenkaan... Dimmu Borgir lyyrikointi se on siis, kooltansa aaviis ja Dimmu Borgirin "Alt lys er svunnet hen"(Kaikki valo on kadonnut pois).
Tyttösestä taas aloitin, halusin pitkästä aikaa tehdä jotain yksinkertaista. Hän on pelkkää copiccia ja jotain muuta mustaa tussia. Taustalla on vihreä kartonki(, jota on hieman vesivärein sävytetty), viininpunaista ryppypaperia ja mustaa tussia. Sanat on copicein värjätyllä paperilla, joita sitten myöhemmin tuhrutin vielä pikkuisen vesivärein + Starry night-kimalleliimaa ja violetteja paljetteja. Osoite ja laulunnimi tavan mustalla tussilla ja nimi hilegeelarilla, joka on sitten reunustettu tuolla samalla mustalla tussilla.

Uusi decoilu

98352.jpg

Tämä tuli valmiiksi eilen. Taisiis... Piirros on viiva-asteella ollut valmiina jostain tuon edellisen lyriikoinnin ajoista lähtien, mutta edellispäivänä väritin sen loppuunsa ja eilen tein sen taustalle decoilun. Ei mikään erityisen onnistunut piirros, mutta kasvoista tuli niin veikeät, etten voinut jättää sitä käyttämättä ^^ Ja siis, kopikeilla, vesivärillä ja puuvärillä on hän tehtynä.
Taustalla on tumman punainen kartonki, suikale musta-violettia muovipussia, vaaleanpunaista nauhaa ja mulperipaperia sekä liskonnahkakontaktia.
Osoite on peitettynä tässäkin, mutta tuossa se siis on, jossa tässä näkyy tuollainen suttuinen osa. Nikki on akryylimaalilla ja tussilla tehty.