Myrntai sitä jo ehti kiroamaan, mutta minä tosiaan piirsin Diddlinan decoillen osallistuttavaan slamiin.

75663.jpg

No, eikö muka oo hieno? :D
Mä en vaan jaksanut ruveta sen kummemmin miettimään, että mitä tähän piirtäisin; slamin itsensä sisäkanessa oli kuva siitä ihan oikeasta Diddliinasta ja siitä se idea lähti. Tää on sellainen 10-minuutin pikapiirros pikaväritys härpäke, kun omaan sellaisen asennevamman, ettei slameihin tarvi nähdä niin paljon vaivaa kun decoihin tai lyriikoihin -__-* Mut ihan kiva se on silti, nee?

Siinon pinkistä kartongista tehty tausta ja siinä hiiren ittensä taustalla on vielä pala semmoista.. helmiäiskalvoa? Tässä se näyttää vain astetta tummemmalta pinkiltä, mutta livenä se välkehtii helmiäisvärejä sen lisäksi. (Eli siis suomeksi sanottuna, näyttää tosi makeelta XD)
Taustalla sen kalvon lisäksi on ainoastaan tussia ja tähtipaljetteja. Isot tähdet oli valmiiksi mustia, mutta pienet tähdet jouduin värittämään tussilla mustiksi, kun oli vaan kirkkaan värisiä :)

Nuo nimi/osoitetarrat on aluksi kirjoitettu pinkillä puuvärillä kaksinkerroin taitetulle kopiopaperille, sitten väritetty siitä ympäriltä mustalla Copic Markerilla(Ja copiccihan menee kopiopaperista läpi aika vauhdilla). Sitten tän kaksinkerroin olevan paperin aukaistuaan, kirjoitettu uudestaan pinkillä puuvärillä sinne paperin toiselle reunalle jääneeseen läpitulleeseen suttuun nuo jutut ja reunustettu vielä kerran sillä markerilla. Voilá, valmis. Jee!