Sain eilisaamuna kaksi decoilua viimeisteltyä. Skannasin ne myöhemmin päivällä, mutta en jaksanut niitä vielä siinä vaiheessa esitellä. Oli niin muuta touhua; veljeni tuli kyläilemään, ja vietin jonkin aikaa hänen kanssaan. Varsinaisena tarkoituksenaan oli käydä Anthraxin keikalla Pakkahuoneella ja yöpyä meillä, mutta tuli siinä sitten muutakin tuohuttua ja vietin itsekin muutaman tunnin keskustassa. Istuin melkein tunnin yksinäni, mietiskellen, ilman sen kummempaa tekemistä kahvila-Siilinkarissa juoden kahvia ja natustaen vaniljawieneriä. Kahvin juomisen saatan helposti venyttää puoleen tuntiin, mutta täytyy myöntää, että se wieneri hävisi lautaselta aika nopsasti :D
Oula oli silloin auttamassa äitiään muutossa, Helsingissä ja hänen oli määrä hakea minut keskustasta kotiin ja odottaessani häntä kadunkulmalla Koskipuiston läheisyydessä joku vierasmies alkoi viittilöidä minulle ohi ajellessaan. Yritin katsella muualle, etten huomaisi sitä.. Ehkä se erehtyi henkilöstä tai ammatistani, mutta ainakin olin kovin tyytyväinen, kun oma prinssini saapui pelastaamaan minut sinisellä Opel Corsallaan. Huraa. Olen elossa! Ja nyt niihin varsinaisiin decoiluihin..

69625.jpg

A5-kokoiseen Pimeyden lapset-decoon. Koitin jonkin aikaa saada piirrettyä poikapuolista vampyyriä, mutta kun se piirto ei lähtenyt kunnolla käyntiin, niin synnytin tämän. Mulla on menossa jokin "tyrhamaiset tytöt"-kausi... Tässäkin tuon puvun idea lähti siitä, että tuo tyttötoukkaseni on niin turhamainen, että pukeutuu tuollaiseen rokokoo-ajan härpätinmekkoon, vaikkei oikeasti omalta ruumiinrakenteeltaan sellaiseen sovi sitten alkuunkaan.. Nomutta. Niin kauan kun hän itse on tyytyväinen mekkosessaan, niin kelvatkoon hänen valintansa myös meille ;)
Aloitin decoilun siis jälleen kuvasta, joka on toteutettu Copic markereilla. Harvinaislaatuisesti ilman mitään lisäbonuksia, kuten vesiväriä tai puuväriä, eli ihan kokonaan tusseilla tehty tällä kertaa(kaikissa aiemmissa olen käyttänyt jotain muutakin.) Taustalla on tummanpunainen kartonki, kultakohokuvioista kuitupaperia ja jälleen kerran sitä Myrntain lahjoittamaa kullanrusehtavaa käärepaperia(?). Näiden lisäksi tässä ei juuri muuta olekkaan... Oikeassa reunassa on nimimerkkini, osoitteeni(pikselöitynä) ja pikkuisen tykkäyslistaa ja päällepäätteeksi punaisella peitevärillä hippuisen roiskeita(joita ei tässä koneella niin hyvin huomaa, mutta livenä kylläkin). Jajaja... Noita mustia kartonkineliöitä myös. Ne meinasin unohtaa..

69624.jpg


Toinen nyt valmistuneista tuli dark decoon. Pimeähän se ei värimaailmansa puolesta ole, mutta aattelin, että tuo muu 'pimeys' kelvannee. Tämä on tämmöinen suipula, pitempi reuna on a5-kokoinen siis. Aloitin taas piirroksesta, joka on väritetty copic markereilla jälleen. Tosin tässäkin käytin valkoista vesiväriä osittain^^ Taustalla on persikanvärinen kartonki, itsevärjäämääni(swap happens 2005:ssä jos tarkkoja ollaan) paperia ja vesiväriä(ja jos oikein tarkkoja ollaan, niin vesiväri"neliön" reunat on tummennettu copiceilla). Oikeassa reunassa on tummanruskeilla kartonkineliöillä mustia lehtipaljetteja. Nimeni olen kirjaillut mustalla tussilla ja hopeisella geelarilla, osoite on tehty samoin, mutta tässä kuvassa peitetty mosaiikkina. Päälle roiskin peiteväriä, jonka pyyhin pois, ennen kuivumista. No... Minusta se on pimeä. Pimeä. Pimeä.