Kevät

1249070629_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Osallistuminen n. a4-kokoiseen teemattomaan dekoon. Koko oli haastava, mutta kerrankin kun oli kunnolla tilaa, niin käytetään sitä sitten kans. Siitä on kyllä pitkä aika, kun olen piirtänyt jotain näin suurta :P

Piirroksen liimaaminen oli lisäksi vielä hankalaa, siitä syystä osa nauhojen linjoista näyttää tönköiltä: paperi meni kurttuun osittain eikä asettunut paikoilleen niin kuin piti.

Pohjalla on persikkainen kartonki, jota on roiskittu keltaisella peitevärillä. Livenä keltaiset läiskät ovat aavistuksen kylmempiä sävyltään. Reunoille tein oransseja akryylimaalijälkiä maalaamalla tuon toistuvan kuvion superlonin palaseen ja ikään kuin leimaamalla sillä :) Tekstit ovat keskimmäistä lukuunottamatta tussilla tehtyjä. Keskimmäinen teksti on tehty tarrakirjaimilla, jotka olivat jo melkein loppu. I ja e puuttuivat, joten nämä on improvisoitu j:stä ja c:stä :D Tykkään itse tästä. Harmi, että se pitää taittaa :/

 

What's up, Kitty?

1249070649_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

A5-kokoinen, vihonmallinen tlj-slami. Tää on sen vihreän kettu-tlj-slamin kaveri. Tää oli pitkän aikaa kesken, nyt vasta sain sen viimeinkin valmiiksi.

Kissatyyppi piirretty ja väritetty Copiceilla. Pohjana käytetyn sinisen kartongin päälle liimattu vaaleansinistä paperia, jonka reunoille on ommeltu pitsinauhaa. Pitsinauhan yritin aluksi liimata, mutta eihän se sillai mitenkään pysynyt. Vaaleansinisellä paperilla on reunukset vaaleansinisellä puuvärillä. Tekstit on myös väritetty puuväreillä. Pallokuvioissa on tavallista mustaa tussia ja ympärillä turkoosia Stabiloa.