Greengoth's

1243143295_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä on osallistuminen a5-kokoiseen korstettidecoon. Olen muistaakseni tehnyt tämän kokonaan vuoden 2008 puolella, joten ihan hirveästi en enää prosessista muista. Tänään vasta sain mokoman skannattua ja siinäkin piili pieniä ongelmia: koneeni näet hajosi jokin aikaa sitten, ja olen tällä hetkellä läppärin varassa. Harjoittelen käyttämään eri kuvankäsittelyohjelmia jne.

Sinällään tämä decoilu on kyllä ihan mukava. Piirros on perinteikkäästi Copic markereilla väritetty, tosin muistaakseni sukat on väritetty vesi- tai peitevärillä. Taustalla on vaaleanvihreä kartonki ja kirkkaanvihreää silkkipaperia. Kehykset ja valutukset muistaakseni vesiväreillä.


Tähdet ovat kimalleliimaa. Nimimerkkini kirjaimet ovat tarrakirjaimia. Vihreät pallukat ovat muovisia, ohuita... muoviläystäkkeitä. En minä tiedä, mitä ne ovat. Hankala niitä oli liimata, sen muistan!

 

Maailma on meidän käsissämme

1243143309_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä valmistui tänään. Ja aloitin sen muistaakseni eilen. Eli aika nopea tuotos :)

Tämä on jonkun verran aavitosta pienempi, teemana oli lyriikkaa viimeksi ostamaltasi levyltä. Hiukkasen meni huijauksen puolelle: en nimittäin ole itse ostanut tuota Serj Tankianin levyä, vaan pyysin sen iskältä joululahjaksi :> Toivottavasti mua ei nyt ihan hirveästi tästä syystä hirtetä! (Vähän vaan!)

Piirros on melko yksinkertainen ja valmistui nopealla tahdilla. Tausta samoin: sininen kartonki, jota on sävytetty peitevärein. Ei tässä sen kummempaa. Sävyt vähän katosivat skannatessa, mutta ei anneta sen pilata tunnelmaa :P