A5-kokoiseen anime- ja mangadecoon:

1273574.jpg

Manga- tai animedecoihin osallistumisensa on aina sinällään haaste, että haluan tehdä osallistumisen minulle itselleni tärkeästä tai vähintäänkin tutusta sarjasta, enkä niinkään mistään random tyypistä, joka on mangaa. Tällä kertaa valitsin uuden ihastukseni, Haibane renmein. Aloitin tekemällä piirrustuksen, jossa ovat kaksi hahmoa animesta, Rakka ja Reki. Piirros on värityksen jälkeen leikattu ja liimattu vihreälle kartongille ja tämän jälkeen taas leikattu irti. Kartongin taakse on kirjoitettu näiden kahden dialogi, joka kulkee seuraavasti:
Rakka: We're not human, are we?
Reki: Nobody knows exactly what we are... if we're human or not. We call ourselves the Haibane which means 'charcoal feathers'.
Rakka: I wanna go home!
Reki: The Haibane are not allowed to go outside of town. It is our most sacred law. Besides, even if your family were somewhere in this world, they wouldn't recognize you if they saw you now.
Rakka: But why?
Reki: Just as you can not remember the world you used to be in, there's nobody in this world who can remember you.

Saatuani klahvin valmiiksi ja tehtyäni decoilulle pohjan ruskeasta kartongista ja vaaleanruskeasta kuitupaperista, ompelin decotiimin miitistä pöllimästäni kankaasta tuollaiset pienet taskut ja kiinnitin ne decoon. Pujotin klahvin taskuun, härpättelin ympärille koristuksia(nikkini kultageelikynällä, pisteitä ja tekstejä, hopeisia tähtiaskartelukuvioita ja pari keltaista tekstilappua) ja decoilu on valmis :) Kuva lähtee taskusta nostamalla sitä keskeltä siten, että se taipuu pikkuisen. Kuva kokonaisuudessaan, nostettuna pois taskuista näyttää tältä:

1273579.jpg