Tarinointia eilisestä. Juhlistimme Oulan kanssa kolmivuotista seurusteluamme käyden elokuvissa ja syömässä. Leffaliput olivat lahja Outilta, joka joutui mokomat hommaamaan pudottuaan häissämme tuolileikissä :) Kiitos Outi, niille tuli viimeinkin käyttöä!
Leffa, joka katsottiin, oli nimeltään El Orfanato. Guillermo del Toron tuottama(ohjannut El laberinto del Faunon). Molemmista edellä mainituista elokuvista pidin aivan hurjana. Erityisen ihastuttava piirre molemmissa oli, ettei ne pitäneet katsojaansa kovinkaan "helppona" vaan jättivät paljon asioita itse pääteltäviksi. Odotin Orpokodilta paljon ja yleensä kun odotan elokuvalta jotain, se tuottaa pettymyksen. Näin ei kuitenkaan tällä kertaa ollut. Hykertelen tyytyväisyydestä tuon elokuvan jäljiltä vieläkin ja toivon kovasti, että se tulisi nopeasit DVD:lle :)
Yleensä tällaisina erikoispäivinä olemme käyneet ensin ravintolassa ja sitten menneet leffaan, mutta nyt teimme toisin päin. Leffasta päästyämme kipusimme Plevnaan ja koska olimme julkisilla liikenteessä, niin saatoimme maistella näiden omia olusia :) Ennen kotiin paluuta pyörähdimme vielä Montussa parilla.

Kokonaisuudessaan ilta oli onnistunut. Kotiin tultuamme kömmimme molemmat nukkumaan ja tuhisimme tyytyväisenä aamuun saakka. Tänään sitten jatkuu arki. Mutta mikäs siinä. On se arkikin ihan siedettävää. Luulisin :D