MENNEISYYS.

1. Mitä teit 6 tuntia sitten? Siivoilin tai lähinnä järjestelin tavaroita laatikoista oikeille paikoilleen.
2. Mitä söit viimeksi? Marianne-suklaata :)
3. Mitä joit viimeksi? Kahvia
4. Koska nauroit viimeksi kunnolla? Ihan hetki sitten kun luin Narnian kotisivuilta vanhoja juttuja
6. Missä olit, ennen kuin viimeksi tulit kotiin? Kierreltiin kauppoja keskustassa
7. Minkä numeron sait viime kokeestasi? Viimeisenä kirjoitain varmaan venäjän, josta tuli kyllä i, niinkuin improbatur :/
8. Mikä oli viime todistuksesi keskiarvo? Viimeisin todistus on Kanneljärven opistolta eikä siinä ollut arvosanoja, pelkästään todistukset siitä, miten monta viikkotuntia on mitäkin tehty ja kenen johdolla.
9. Mistä näit viimeksi unta? En muista mistä se kertoi, mutta muistan laulaneeni siinä kilpaa joidenkin ihmisten kanssa..? Outoa.
10. Kenelle puhuit viimeksi? Jos totta puhutaan niin itelleni. Tai seinille oikeestaan, mutta jos joku toinen henkilö tarvitaan, niin sitten se oli Oula.

NYKYHETKI.

1. Mitä sinulla on juuri päällä? Musta hame, jossa on repeytynyt korkea halkio ja musta paita, josta on irronnut nappi ja on tästä syystä hieman inhan paljasteleva, mutta jossa on kivat hihat ja koristukset^^
2. Mitä syöt/juot juuri? Kahvia juon.
3. Paljonko rahaa sinulla on tällä hetkellä? Heitän arviolta 38 euroa? Muistaakseni 30 euroa on tilillä ja säästökoirassa on palttiarallaa kahdeksan euroa pikkuhilkkuja :)
4. Millä tuulella olet juuri? Tavallinen, tyytyväinen ehkä ripaus levottomuutta..
5. Millainen sää ulkona? Pilvinen ja tuulinen veikkaisin. En osaa sanoa, kun on pimiää.
6. Oletko tyytyväinen elämääsi tällä hetkellä? Täysin.
7. Mikä musiikki soi? Ei mikään juuri nyt.
8. Mitä sinun pitäisi olla juuri tekemässä? Vaikka mitä! Voisin järjestellä nuo loput tavarat ja tehdä viimeinkin ennakkotehtävät :D
9. Mitä sinun tekisi juuri mieli syödä/tehdä/jne? Nyt juuri tekee mieli sitä, että Oula tulisi kotiin, jotta voisin rauhassa napista sille siitä, että en keksi sopivia paikkoja tavaroilleni. Ehkä se voisi sitten keksiä ne minun puolesta ja minäkin voisin taas tehdä jotain järkevämpää.
10. Miten hiuksesi ovat juuri? Ihan vapaasti roikkuvat.

TULEVAISUUS.

1. Mitä aiot tänään vielä tehdä? Luultavasti järjestellä tavaroita, ehkä kattoa telkkua tai pelata Super Nintendolla. Saatan myös paistaa lettuja, kun yksi maitopurkki on menossa vanhaksi..
2. Mitä kokeita/muita koulujuttuja sinulla on tulossa? Ennakkotehtävät pitää lähettää ja sen jälkeen toivon mukaan pääsykokeita.
3. Mitä aiot ostaa seuraavaksi? Ehkä pari lamppua?
4. Mitä aiot tehdä viikon kuluttua? En tiijä. Ehkä decoilen pitkästä aikaa? :)
5. Entä huomenna? Huomenna on sauna! <3
6. Mitä odotat tulevaisuudeltasi? Ensimmäinen suuri askel tulisi olla opiskelupaikka. Sitä pitemmälle ei oo suunnitelmia.
7. Mihin ammattiin uskot päätyväsi? Mitä luultavimmin kotiäidiksi. En valita, jos saan siinä sivussa vääntä sarjakuvan tai pari.
8. Mitä uskot tekeväsi tunnin kuluttua? Toivon mukaan järjestelen jälleen tavaroitani :D
9. Kenet ihmisen luulet nyt seuraavaksi näkevän? Oulan, kun se kohta tulee kokouksesta kotiin.
10. Minkä elokuvan aiot mennä katsomaan seuraavaksi leffateatteriin? Kummeli jackpot?